2777
2789

یه همسایه قدیمی مامانبزرگم  که اونزمان من دوازده سیزده سالم بود و ایشون بیست سالش بود و ما هم بازی بودیم ،حالا محل کارش اومده شهر ما و نظامی هست یه روز اتفاقی اومد از جلوی خونه ما که من از بیرون میومدم پرسید خونه فلانی کجاست ازش شاکی هستند گوسفند دارند،بعدش من پرسیدم شما فلانی هستی بعد از معرفی خودم یک ساعت باهام حرف زد همون لحظه من استرس داشتم همسرم بیاد چون خیلی تعصبیه و صورت خوشی نداشت و ایشون هم نمیرفت ازم پرسید سر کار هم هستی گفتم اره زبان هم تدریس میکنم خواهر زادت شاگردمه چقدرررر براش جذاب بود خلاصه گفت شمارتون رو بدین دخترم رو میخوام بیارم کلاس میخواستم شماره اشتباه بدم دیدم خیلی پر رو شده یهو پسرم تند تند شمارم رو خوند  

خلاصه یه بار تماس گرفت و احوالپرسی که میایید اداره ما همین الان یه کاری باهاتون دارم و هر حرفی میزد از من تعریف میکرد مثل اینکه خیلی خوشش اومده خیلی چندشم شد متاسفانه نمیتونم سریع عکس العمل نشون بدم و خودم رو به نفهمی میزنم همش میگفت چقدر شما خوب موندی ماشالاه چقدر خوشگلی ماشالاه چقدر با فرهنگید ماشالاه پسرم کنارم نشسته بود و من داشتم خجالت میکشیدم و چون صداش کاملا واضح بود من الکی گوشی رو قطع کردم و مسدودش کردم مطمعنم دوباره میبینمش چکار کنم واقعا استرس دارم چون دوست خانوادگی مادر بزرگم هستمد خواهراش باهام دوستن نتونستم دعواش کنم خداییش هیچوقت نمیتونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون فکر کرده بهش پا دادیببخشید البته ...

خودم هم بعدش متوجه شدم خیلی باهاش راحت صحبت کردم هر چی میپرسید جواب میدادم از همسرم پرسید و اینکه از زندکیت راضی هستی گفتم صد در صد میگفت نه دروغ میگی گفتم چرا باید دروغ بگم به شما خدا رو شکر همسر خوبی دارم 

درد سر برا خودم درست کردم خیلی منو میدید ولی نمیشناخت اشتباه کردم آشنایی پس دادم

اگه پیام داد اصلا جواب نده و فقط بلاک. اگر دیدیش و مجبور شدی فقط یه سلام علیک کن و برو . خواست حرف بزنه بگو ببخشید من کار دارم باید برم و......چون گرم گرفتی فکر کرده خبریه نامرد

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...