نمیدونم رابطه ات با داداشت چه جوریه، یه موقع داداشت ناراحت نشه اونوقت دعوا راه بیفته کار بدتر بشه، ولی بهش بگو داداش عزیزم شما نمیتونی زیاد بمونی من با شوهرم بحثم شده نمیخوام آتو بدم دستش..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان من حالم بده اشک امونم نمیده برم حمام گریه کنم نبینه،،،بعدش اینکه من اگه برم دو هفته دیگه میتونم قرارداد دارم کارم نمی تونم رها کنم تا دو هفته دیگه ،،لااقل یکی رو پیدا کنم بزارم جام تا یه مدت
ببینید هر چی باشه یه مرده روم نمیشه ،،ما جلو هم دیگه فحش هم نمیدیم
خب فقط بگو با همسرم بحثم شده ، مو شکافی نکن ، دعوای زن و شوهریه، راستی ببین پاپیون چی میگه ، اینو منم حواسم نبود، نه تنها 110 رو میده بلکه چون مال داره بقیه خونه رو هم بابت بقیه مهرت ازش میگیرن بهت میدن ، بقیه هم که به نامت که هیچی مال خودت.
نه این جریا ماله تقریبا یکماه پیشه،،داداشمم هی پیچوندم تا پنجشنبه اومد
استارتر عزيز
كاملا هواي برادرت رو داشته باش
چون شايد هراحظه بهش خيلي احتياج پيدا كني
جداي اينها هم برادرته اومده خونه ات اما با موردي هم كه داري و هر ان ميخواي قهر كني حواست باشه كه خمايت خانواده ات رو شديدا لازم داري و برادر يه حامي هوب هست
اخی چقدر شرایط بدی داری.من هم چند سال قبل این حرف های مزخرف روشنیدم و الان خیلی درکت میکنم.من بچه نداشتم و جدا شدم.نمیدونم برای شما چی به صلاحه. ولی طفلکی برادرت مهمونه فعلا چیزی نگو و هوای برادر و خانواده رو خیلی داشته باش،همسرت اصلا لیاقت نداره به خاطر او برادرت رو ناراحت کنی
من بدم مياد از اين مغلطه بازي روشنفكري رو ميكنن هرزه گي اروپارو يه سره ميكنن توجهنم&nb ...
بهش هم گفتم داری سفسطه میکنی هر گه ای خاستی بخوری نیم ساعت ادم چه حرفی داره بگه،،میدونی در جوابم چی میگه میگه ،،یه ساعت ممکنه حرف بدی نزده باشه ادم ولی تو 30 ثانیه پیشنهاد سکس دادن کودوم بدتره من کار بدی نک رد م