اول فکراتو بکن ببین میخواد اخرش چی بشه بری بعد دوباره بخوای برگردی
بهتره با مشاورمشورت کنی
وقتی تصمیمت قطعی شد خواستی بری اول با برادرت در میون بزار که اول اون بره چند روز بعد تو برو
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدش دوستان شوهرم میگه قانوم فقط 110 تا رو میگیره بقیه اش اقساطییه ماهی یه سکه ،،تو هم بدو
شما اگر مهریه ات عند المطالبه هستش از لحظه عقد میتونی مهرت رو از همسرت درخواست کنی ، طبق قانون، اصلا هم ربطی به دعوا و جدایی نداره، الان میتونی تو خونه خودت باشی بگی من عاشق همسرم هستم ولی مهرت رو بزاری اجرا..این از مهر
اون قسمت دومش رو نمیدونم دقیق، دوستان که بلدن بیاین کمک .
یه وکالت تام هم ازش دارم قبلا کاری میخاست براش انجام بدم ،،،،یعنی برابر با اصل محضریه ،،،قدیمیه نمی ...
خب خداروشکر، وکالت مهم نیست کی انجام شده باشه اگر تاریخ خاصی توش ننوشته باشن که مثلا اعتبار وکالت تا فلان مدت خب اعتبار تا روزی که شخص زنده است داری ، خیلی خوب شد یکم دلم خنک شد، دم دستش نزار ، یادشم ننداز .
بگو تو برو تقاضای بده قانونی باشه... خودت هم که خونه به نامت ، نرو، این ممکن عدم تمکین بگیره، حواست باش، بگو تو برو کارارو بکن منم قانونی ازت جدا میشم، سر خودت که نیومدم توی خونت که حالا هم همینجوری برم،