2777
2789

والا زندگی کردن با همچین ادمی سخته 

اول فکراتو بکن ببین میخواد اخرش چی بشه بری بعد دوباره بخوای برگردی 

بهتره با مشاورمشورت کنی

وقتی تصمیمت قطعی شد خواستی بری اول با برادرت در میون بزار که اول اون بره چند روز بعد تو برو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نه کم نیست،، سه دانگ خونه هم به ناممه،،،میگه دزدی تو ،،، بهش گفتم کجا برم اینجا خونمه گفت مگه کار کر ...

ایول که خونه به نامته بنظرم  این مردو به خاک سیاه بنشون .یه همچین ادمی بچه هم نمیتونه نگه داره میده به خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا زندگی کردن با همچین ادمی سخته  اول فکراتو بکن ببین میخواد اخرش چی بشه بری بعد دوباره بخوا ...

سخت نیست غیر ممکنه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
بعدش دوستان شوهرم میگه قانوم فقط 110 تا رو میگیره بقیه اش  اقساطییه ماهی یه سکه ،،تو هم بدو

شما اگر مهریه ات عند المطالبه هستش از لحظه عقد میتونی مهرت رو از همسرت درخواست کنی ، طبق قانون، اصلا هم ربطی به دعوا و جدایی نداره، الان میتونی تو خونه خودت باشی بگی من عاشق همسرم هستم ولی مهرت رو بزاری اجرا..این از مهر

اون قسمت دومش رو نمیدونم دقیق، دوستان که بلدن بیاین کمک .

بعدش دوستان شوهرم میگه قانوم فقط 110 تا رو میگیره بقیه اش  اقساطییه ماهی یه سکه ،،تو هم بدو

شوهرت حتی به مهریه هم فکر کرده بگو مردشی بده

"خوبان را باید روی چشم ها گذاشت "
یه وکالت تام هم ازش دارم قبلا کاری میخاست براش انجام بدم ،،،،یعنی برابر با اصل محضریه ،،،قدیمیه نمی ...

خب خداروشکر، وکالت مهم نیست کی انجام شده باشه اگر تاریخ خاصی توش ننوشته باشن که مثلا اعتبار وکالت تا فلان مدت خب اعتبار تا روزی که شخص زنده است داری ، خیلی خوب شد یکم دلم خنک شد، دم دستش نزار ، یادشم ننداز .

میگه 110 تا رو میدم ،، هر چی میخای ببر فقط برو

بگو تو برو تقاضای بده قانونی باشه... خودت هم که خونه به نامت ، نرو، این ممکن عدم تمکین بگیره، حواست باش، بگو تو برو کارارو بکن منم قانونی ازت جدا میشم، سر خودت که نیومدم توی خونت که حالا هم همینجوری برم،