2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کار و زندگی نداره؟اگه خودت باهاش راحتی اشکال نداره بمونه

نه نداره بیکاره،،درسشم تازه تموم شده،،،همین دوره رو می تونست نزدیک خونه بابام اینا بگدرونه،،،گفت استادش خوب نیست

عزیزم فک نکنم این زندگی دیگه براتو زندگی بشه وقتی مرد. به این راحتی در. مورد هوس باژیاش حرف میزنه و تو روت وایمیسه میگه مهرتو میدم برو،ادامه این زندگی فقط خورد کردن خودته

به نظر من برو در مورد اون وکالتی که بهت داده بایه وکیل صحبت کن بعددرخواست طلاق بده ولی تو. خونه ت بمون تا وقتی که طلاقت بده و اصلنم از حق و حقوقت نگذر. مردی که انقدر بی حیا میشه نباید راحت گذاشتش تا بفهمه هر کاری. دلش بخاد نمیتونه بکنه

انقدر تو جامعه مون به مردا رو دادن تا اینجوری دارن سوار زنا میشن

اگه هر زنی به هیچ کس اجازه توهین و ظلم درحقش رو نده دیگه هیچکس انقدر با خیال راحت هر کاری دلش خاست نمیکنه

عزیزم فک نکنم این زندگی دیگه براتو زندگی بشه وقتی مرد. به این راحتی در. مورد هوس باژیاش حرف میزنه و ...

می دونی فکرشو میکنم حس میکنم میخام پامو بزارم داخل رودخونه ای که نمی دونم عمیقه یا نه غرق نشم ،می تونم شنا کنان،برم اوسمت،بله فکر میکنم واقعا زندگی نمیشه دیگه

عزیزم بشین با خودت فکر کن حسابی میخوای طلاق بگیری یا ن و با ی وکیل زبده حرف بزن آگه هم طلاق نمیخوای بگیری برو پیش ی روانشناس خوب زندگی ت بهتر میشه اصلا قهر نکن و نرو رفتن مال وقتی ک طرف نخواهد ن اینکه خودش پیشنهاد بده بعدش راه براش باز میشه 

آره راس میگی،ولی آخه چطور آدم به برادرش بگه برو از خونم

اونجوری نگه ک هبگه داداش تو میخوای شیش ماه بمونی اینجا بنظرم خوب نیست بمونی رک و راست بگه دوست داری بعد عروسیت برادر زنت بیاد 6 ماه خونت

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
برای برادرت هم اصلا جالب نیس این. همه مدت بمونه با پدرت حرف بزن و سربسته شرایط تو بگو

با پدرم هون یکی دو ماه پیش حرف زدم گفت برادرت میخاد بیاد خوب پذیرایی میکنین و و و ،،ببین کلا خانوادم خودشون محق می دونن،، و حریم ندارن ،،،مثلا خال م راحت دست میکنه تو کیفم یا تبلت رو کانتر باشه راحت میره باز میکنه و پیامامو میخونه،،اینام اینجورن،،