2777
2789
عنوان

به دختر خالم همه چی رو گفتم🥲

368 بازدید | 23 پست

اون تنها کسیه که میتونه رازمو نگه داره بهش گفتم یه فردی رو دوسش دارم عاشقشم ۳ ساله میخوامش ولی هیچکس نمیدونه حتی خودشم خبر نداره کلی آرومم کرد

اون فردو دخترخالم میشناسه فامیلیم میترسم به مامانش بگه ولی قسم خدا خورد نمیگه 

به نظرتون کار اشتباهی کردم؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیکه الان ک گفتی هیچی نمیشه

وللش

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

فقط بگو چندسالته؟ ک هنوزززززم دیگران رو باور داری و رازت رو میگی بهشون😂

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

رازی ک از دهن خودت بیرون شد اون دیگه راز نیست وقتی خودت رازدارت نبودی انتظار از کسی نداشته باش

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

والا دیگ راز نیست 

ان شالله ب کسی نگه 

خاستید فقط رازتون ب برادرتون بگید مطمین جایی درز پیدا نمیکنه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.