2777
2789

بنظرتون با شوهرم بگردم خونمون یا بمونم خونه بابام تا بیاد دنبالم🙄ما به‌خاطر محل کار شوهرم یک شهر دیگه زندگی میکنیم که ۱۰ ساعت فاصله داره ...

یک هفته است اومدیم شهر خودمون خونه ی پدرم و پدرش اینجاست(همشهری هستیم)

و آخر هفته شوهرم باید برگرده سرکار من قرار بود بمونم تا برگرده بیاد دنبالم ( چون چند هفته دیگه که دوباره مرخصی داره قراره بیاد کار اداری داره اینجا و باید زمینمون رو درست کنیم) کار بنایی داریم اینجاو.... و بعدش که کارمون تموم شد باهم برگردیم خونه ی خودمون و دیگه نیایم تاااا عید

ولی از یک طرف میگم با شوهرم برم و دوهفته دیگه که دوباره خواست بیاد شهرمون منم باهاش برگردم اینطور بهتره تا اینکه ۱۶ روز تنها باشم تا بیاد؟؟؟

نظر شما چیه توروخدا راستشو بگید شما بودین میموندین یا با شوهرتون برمیدونی مردها عادت می‌کنند به دور بودن 

خدایی شوهرم چشم پاک ۷ سال هیچ خطایی ازش ندیدم

ولی برای دوستانش از اینستاگرام همیشه شوخی های جنسی یا عکس لختی و فیلم می‌فرستادن قبلا

واسه همین مامانم میگه باید بری باهاش.

از ی طرف تولد داداشم هفته دیگه است دوس دارم بمونم بچه است خوشحال میشه🥲

اگه اینجا بمونم فکرم درگیر میشه

( دوسه بار هم شب نشینی با همکارانش داشت و میومدن خونمون و مشروب میخوردن ولی شوهرم جواب پیام و زنگ هامو نمی‌داد الکی می‌گفت خواب بودم ) بعد لو رفت میگشتین؟

کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینجور نظرها برام مهم نیست من بیشتر از ۱ هفته دووم نمیارم دور از،خانه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من خودم شخصا هر جا شوهرم باشه اونجا میرم ، کلا خونه مامانمم با اینکه اوکیه همه چی ولی خونه خودم و بیشتر ترجیح میدم 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

من بودم باهاش بر میگشتم حوصلم نمیشه بدون شوهرم بمونم هم اینکه مرد عادت میکنه من خونه خودم از همه جا برام راحتره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

دو هفته دوری خعیلی زیاده  در ضمن مادرت اینا هم ممکنه حوصله مهمون نداشته باشند می خوای دو هفته آوار بشی سر اینا تازه بعد از دو هفته شوهرتم بیاد برید بنایی و....  یعنی دوباره مزاحمت برای اینا. 

بچه ات رو بردار برو خونه خودت خانمی کن

تازه شوهرت اهل دورهمی و مشروب هم هست  دیگه بدتر 

این نیز بگذرد .....
آره عزیزم من بچه ندارم

برگرد باهاش ۱۶ روز خیلیع تنهاش نزار

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

من خودم ترجیحم خونه مامانمه 

ولی با توجه به چیزایی که گفتی شما بهتره تنهاش نزاری

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....