2777
2789
عنوان

دلم گرفته خانوما خیلی هم دلم گرفته میشه بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 85 پست
😢به این اسونی هم نیس خواهر آبرومون میره تو محل میوفتیم سر زبونا همسایه هامونم خیلی بیخود و حرف درست ...

بزار بگن یبار برای همیشه یه درس حسابی بده مهم خودمم مردم وهمسایه کین اصلا واسم مهم نیستن .

من تجربش دارم میگم اولین سال زندگیم همچین غلطی کرد دست بلند کرد کاری باهاش کردم جوری کولی بازی در آوردم الان بعد ۱۷سال همون شده واسش درس جرات شو نداره این غلط بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت عاشق مردا نشید بزارید مردا عاشق شما باشن .مرد بفهمه زن عاشقش وابستش سواستفاده میکنه

خریتی بود که کردم و دوستش داشتم همیشه. سر همه چی کوتاه اومدم و آخرشم شدم آدم بده چون یه جاهایی مقاومت کردم وقتی دیدم دیگه توقعات از حد و حدود خودش فراتر رفته

خریتی بود که کردم و دوستش داشتم همیشه. سر همه چی کوتاه اومدم و آخرشم شدم آدم بده چون یه جاهایی مقاوم ...

تغییر کن لطفا یکی شو مثل خودش مهم خودتی وبس برای خودت ارزش قاعل شو انسان یکبار زندگی میکنه 

منم یه هفته اس قهرم باهاش نه اون زنگ میزنه نه من عقدیم ولی کوتاه نمیام چون میپره رو سرم بعدا نمیتونم ...

من از اول اشتباه کردم قهر نگه نداشتم از من می شنوی از همون دوره عقد خودت رو محکم نشون بده

نه چون می دونه تمایلی ندارم پول دست کسی بدم ولی خوب من برا خونه خرج می کنم خرج خودمم خودم میدم اکثرا

شوهر من انتظار پول داره ازم انتظار داره کمک کنم منم گفتم بیاااا👍👍👍👍👍👍👍

خب که چی مثلا ! 

برای مردا سرتون پایین نیارید همیشه یه پله بالاتر باشید ضعف نشان ندید دل جرات داشته باشید مردا ضعیف تر از اون چیزین به نظر میرسن خانوما لطفاقوی باشید ارزش قاعل باشید برای خودتون

تغییر کن لطفا یکی شو مثل خودش مهم خودتی وبس برای خودت ارزش قاعل شو انسان یکبار زندگی میکنه

به خدا نمی تونم از بچگی بد تربیتم کردن تا بچه بودم فقط مواظب بودم پدر و مادرم رو ناراحت نکنم همیشه به میل اونا بودم هرچی اونا دوست داشتن کردم و هر راهی خواستن همون راه رو رفتم الانم همین مساله شیفت شده رو شوهرم با این تفاوت که ازم طلبکارم هست

درست میشه کافی خودت بخوای ۴ سال این راه اشتباه رفتی دور بزن برگرد لطفا

چطوری؟ ازش می ترسم از قهر کردناش از تنهاییم تو این خونه از جدایی می ترسم. دعا کن بتونم خودم رو پیدا کنم منم بتونم خودم رو دوست داشته باشم محکم باشم جلوی این مرد

من کلا از جماعت نر متنفرم.  همین حرفو به شوهرم زدم واای آتیش گرفت. مرتب قهر می‌کنه. منم پوستم کلفت شده حسابی  محلش نمی‌ذارم  باشگاه میرم. دوش میگیرم. خونه مامانم میرم خلاصه میگذرونم.به نظرم هیچ مشاوری مثل خودت کمکت نمیکنه اعتقاد به مشاور ندارم  البته شاغلم چهارده ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم