2777
2789
عنوان

دلم گرفته خانوما خیلی هم دلم گرفته میشه بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 85 پست
بی محلی کن راحت برو زیر باد کولر بخواب شوهرا زر زیاد میزنن

نمی تونم بخوابم چون شاغلم. انتظار داره هم برم سرکار هم همه کارای خونه عالی انجام بشه و وقتی همه چی عالی انجام نمیشخ فکر می کنه خیلی مرد خوبیه که تحمل می کنه و هیچی نمیگه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار بود؟ منم امروز اولین بار کتک خوردمدلم داره میترکه

مقصرکی بود؟

چرا میمونید کتک میخورید زدتون شماهم بزنید جیغ بکشید کولی بازی دربیارید دفعه بعد دیگه جرات نمیکنه بیاد جلوبزنه

منم یه هفته اس قهرم باهاش نه اون زنگ میزنه نه من عقدیم ولی کوتاه نمیام چون میپره رو سرم بعدا نمیتونم جمع اش کنمهر چی میخواد بشه هر چند دلم‌نمیخاد جدا شم 

خب که چی مثلا ! 

مقصرکی بود؟چرا میمونید کتک میخورید زدتون شماهم بزنید جیغ بکشید کولی بازی دربیارید دفعه بعد دیگه جرات ...

😢به این اسونی هم نیس خواهر آبرومون میره تو محل میوفتیم سر زبونا همسایه هامونم خیلی بیخود و حرف درست کنن

چند وقته ازدواج کردی؟ منم همین حسو دارم دقیقا انگار منیهر گوه دلش میخواد میخوره اخرشم طلبکاره

چهار سالی میشه. آره همه کارایی که خودش می کنه و عیبی نداره برا من عیب و ایراده و اشتباه به حساب میاد. همه حرفایی که خودش میگه موردی نداره ولی اگه من بگم باید جواب پس بدم و قهر و ناز ایشون رو تحمل کنم