2777
2789
عنوان

دلم گرفته خانوما خیلی هم دلم گرفته میشه بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 85 پست
یه کلمه بخوام از خودم دفاع کنم که منم فلان کارا رو برات انجام میدم قهر می کنه که منت گذاشتی!

خوب در مقابل آدمی که قهر میکنه اگه چند بار محل نزاری به اینکه قهر کرده و نازشو نکشی درست میشه زن که نباید ناز بکشه 

منم به یه مشاور گفتم گفت ۱۴ سال وقت گذاشتی برای ثابت کردن بس دیگه شما هم دیگه دست از فدا کاری و ثاب ...

میخوام همین کار رو بکنم میخوام خودم اولویت زندگی خودم باشم و انقدر کوتاه نیام وای اگه میشد چی میشد که انقدر قوی بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب در مقابل آدمی که قهر میکنه اگه چند بار محل نزاری به اینکه قهر کرده و نازشو نکشی درست میشه زن که ...

باور می کنی درست نمیشه؟ چندین بار سعی کردم دیدم نه این آدم حاضره بمیره اما نگه اشتباه کردم یا ببخشید! کلا خانوادگی اینطورین قهرای طولانی مدت دارن و اصلا رفتار خودشون رو اشتباه نمی دونن

منم خیلی سرد شدم وای یادم میفته اوایل چقدر دوستش داشتم حتی بوی تنشم دیوونه ام می کرد اما الان نه فقط ...

بله من همسرم و دویت دارم ولی کوتاه اومدم هربحث کلی حرف بارم میکرد بعدش میر میرفتم التماس میکردم سر به سرش میزاشتم اشتی کنیم نمیخواست قهرباشیم جوخونه سنگین باشه دلم تنگ میشد تورابطه گرم بودم خودم پیشقدم میسدم دیوم واقعا داره راحت بهم توهین میکنه برا اینکه به خواسته خودش برسه ورسید اما چه فایده دل منو شکوند ومن دلسرد شدم با اینکه عاشقشم ..الان واقعا برا اولیتگن بار حوصله شنیدن صداشم‌ندارم..حتی میدونم ازدلم درنمیاره ..تصمیم گرفتم خودمو عوض کنم ازموضع قدرت باهاش برخورد کنم

منم به یه مشاور گفتم گفت ۱۴ سال وقت گذاشتی برای ثابت کردن بس دیگه شما هم دیگه دست از فدا کاری و ثاب ...

میدونی عیب ماها یسریامون چیه؟؟اینه که خواسته هامون توقعات انتظاراتمونو نمیگیم...نامزد من همیشه میگه بگو نزار حرفی توی دلت بمونه ....میگه ببین من میگم توقعاتم خواسته هامو تو هم بگو هر انتظاری ازم داری بگو.

اللهم عجل الولیک الفرج💚
میخوام همین کار رو بکنم میخوام خودم اولویت زندگی خودم باشم و انقدر کوتاه نیام وای اگه میشد چی میشد ک ...

احسنت اولویت  سعی کن خودت باشی اما بصورت نامحسوس.   همون سیاستی که گفتم.  مثلا اگه کاری گفت انجام بده ولی  دیدی  زور گویی الکی بگو چشم ولی آخر کاری که خودت دوست داری انجام بده یا کلا بگو انجام نمیدم دیگه این به شناختی که از همسرت داری بر میگرده که کدوم بی دردسرتر  برات

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
بله من همسرم و دویت دارم ولی کوتاه اومدم هربحث کلی حرف بارم میکرد بعدش میر میرفتم التماس میکردم سر ب ...

منم هر سری قهر می کنیم به خودم قول میدم دیگه زیاد وابسته اش نباشم اما نمیشه بازم به اصرار من آشتی می کنیم و من کم کم قولم یادم میره و سرخوش میشم تا روزی که باز سر یه موضوعی بزنه تو ذوقم و قهر کنه و منم دوباره بریزم و آوار بشم از ناراحتی. بهم خبر بده چیکار کردی تونستی دووم بیاری یا نه

منم هر سری قهر می کنیم به خودم قول میدم دیگه زیاد وابسته اش نباشم اما نمیشه بازم به اصرار من آشتی می ...

من که یه هفته دومم اوردم دوستم ..اصلا برا اشتی نرفتم جلو مثل قبلا ...واینکه الانم سرسنگینم البته ایشون رفته مسافرت با این حالم سر سنگینم وبهش گفتم دوست ندارم ازحرفم پایین نیومدم..بعد هم بیاد قصد دارم خودمو مشغول کنم وقت نداشته باشم برا رابطه پیش قدم نشم برا اشتی پیش قدم نشم کارایی که قبلا میکردم رو نکنم ولی درعین حال زتدگیم روال عادی داشته باشه..نمیخوام قهر کامل باشم فقط میخوام خودمو تعییر بدم من یکی دوستام باعث شد به خودم بیام تصمیم‌گرفتم ازموضع قدرت با کلام خوب خواسته هامو بخوام وزیادی بهاندم قربون صدقه زیادی ابراز عشق زیادی نباشه تعادل برقر ار کنم وانشالله روابطمون یکم ارامش گرفت دیگه ازاون شروع کنم با زبون چاخان محبت زیر زیرکی مهربونی ولی با قدرت کارمو بکنم شاید بهتر جواب بده ..انشالله شما هم بتونی ..ببخشید طولانی شد ولی امید وارم بتونی حتمن ..خیلی حس خوبی داره نرفتی التماس کنی من یه هفته قهرمون طول کشید همسرم نیومد بعد باخودم گفتم من زندگیمو میکنم کارامو میکنم قهرم نیستم پس خودش بیاد جلو