2777
2789

نزدیک خوابگاه من یه مغازه کوچیک باز شده از اینا که وسایل کادویی میفروشن . من و دوستام یه گوی خریدیم برای اون ۴ نفر خراب دراومده . رفتن به آقاهه گفتن شماره کارت دادن و اونم برگردونده . برای منم برگردونده . برای من مشکلی نداشت کیفیتش پایین بود ولی سالم بود . من این پولو نمیتونم استفاده کنم ببرم بهش پس بدم که نمیشه چون با دوستام دعواش شده . پس چیکار کنم ؟ یه هفته شده دستمه پولش نزدیک یک و سیصد چهارصد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببر و با ارامش توضیح بده  . بگو سر این گوی ها با دوستانم به اختلاف خوردید و پول منم برگردوندید تشکر میکنم ولی مال من سالمه اومدم مبلغ رو مجددا بدم به خودتون . شاید یکم گله و شکایت کنه  ولی سعی کن زود بهش بدی و بیای بیرون که زیاد گیرت نندازه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
محصولشو پس ندادین مگه؟

نه دیگه برای دوستام که خراب بوده بردن نشون دادن بعد انداختن سطل زباله گوی باز شده کاملا منم که نبودم ولی آقاهه به اشتباه یا هرچی پول منم زده براشون 

ببر پول مرده رو پس بده چرا نمیشه خیلی ام میشه بدبخت تازه مغازه باز کرده ضرر داده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

حتما ببر و با ارامش توضیح بده . بگو سر این گوی ها با دوستانم به اختلاف خوردید و پول منم برگردوندید ...

نمیشههه دعوام میکنه با دوستم دعوای شدید کردن یقه همدیگه رو گرفتننننن 

اگه پول رو میخوایی پس بدی نقدی ببر واسش، خواست دعوا کنه پول رو بزار و بیا بیرون 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی