2777
2789
عنوان

شیدینگ لب

118 بازدید | 10 پست

سلام بچہ ھا من دو ماہ پیش ی تاپیک زدم درمورد شیدینگ لب الان ترمیم رفتم گفتم تجربمو بگم براتون

چون من سرکار میرم دلم میخواس صبح ھا لبام بی رنگ نباشہ وی رنگ ملیح داشتہ باشہ رفتم شیدلب انجام دادم بار اول خیلی درد داشت طوری کہ حالم بد شدہ بود حین کار و گفتم دیگہ ترمیم نمیرم ولی مامان و خواھرم گفتن حتما برو و کلی باھام حرف زدن پنج روز پیش رفتم ترمیم اینبار بہ توصیہ تتوکارم پدبی حسی لب گرفتم خیلی موثر بود دیگہ گذاشتم تا پایان بزنہ و تکون نخوردم الان پوستہ ھاش ریختہ ولی حس میکنم ی قسمت لب پایینم خوب نگرفتہ در کل خیلی راضی ھستم لبام خیلی روح گرفت رنگ اصلیش حدود یک ماہ دیگہ مشخص میشہ پر رنگ تر میشہ ولی خداکنہ این قسمت لب پایینمم رنگش برگردہ تو ذوقم نخورہ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینمممممم

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
بچہ ھا چطوری میتونم عکسو پاک کنم اینجا؟

سلام اسی یه سوال داشتم من ۴ روز پیش شیدینگ انجام دادم الان همش پوسته پوسته شده و داره میریزه به تتوکار هم گفتم گفت طبیعیه که همش پوسته پوسته شه میخواستم ببینم برای شما هم همین بود ؟؟ 

تتوکار میگه بعد دو هفته رنگدونه ها از زیر پوست میاد بیرون و خودشو نشون میده

سلام اسی یه سوال داشتم من ۴ روز پیش شیدینگ انجام دادم الان همش پوسته پوسته شده و داره میریزه به تتوک ...

سلام عزیزم فک کنم خیلی دیر دارم جواب میدم ولی از شید من یکسال میگذرہ از اول کمرنگ بود زیاد ب دل من ننشست