2777
2789
عنوان

دخترا لطفا بیاید

99 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من تقریبا ۲ ماهی میشه گواهینامه گرفتم و تو این هفته کلا ۴ بار ماشین بابامو بردم بیرون. 

دیروز نزدیک خونمون بودم داشتم برمیگشتم یهو دوتا خانوم از سمت در عقب ماشین بودن که جیغ زد و شروع کرد به فحش دارن من آنقدر ترسیده بودم که نگم براتون 

دست و پام داشت میلرزید انقد هول شدم که واینستادم ببینم چی شده .

یه کم جلو تر  که اومدم دیدم دارن راه میرن خیلی عادی یعنی از تو آینه که دیدم هیچ اتفاق بدی نیفتاده بود از طرفی دقیقا جلوی مغازه پسر عمه ام این اتفاق افتاد که اومدم خونه زنگ زدم. گفتم اون خانومه چرا داشت داد میزد دعوا شده یود ؟که گفتن چیزی نشنیدیم اتفاقی نیفتاده بود .

وای از دیشب.با استرس دارم نفس میکشم عذاب وجدان دارم میگم نکنه چیری شده باشه چیکار کنم الان بنظرتون ؟؟

از طرفی برا هرکی تعریف میکنم میگه اگه زده باشی بهشون که از جلو ماشین میزنی نه در عقب و اینکه اگه چیزی شده بود که آدم جمع میشد میفهمیدی از طرفی پسر عمم گفت هیچ اتفاقی نیفتاده. 

ولی بازم استرس دارم🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی نمیدونی که چه حس بدی یود 😂سمت خونمون پارکه پسرا داشتن هر هر میخندیدن یعنیییی انقد هول شده بود ...

منم دارم کلاس میرم هنوز تنها ننشستم خدا رحم کنه ولی با این وضعیت حس میکنم قراره قتل غیر عمد کنم😂💅

🩷
ایشالله ک چیزی نشدهاسترس نداشته باش شاید اصلا با تو نبودناگ چیزی میشد تا الان صداشون در اومده بود

اره اتفاقا دوستامم میگن اگه چیزی بود که ولت نمیکردن بابا من انقد استرس گرفته بودم که نفهمیدم اصلا چرا داد و بیداد راه انداختن 😁همش میگم نکنه با لاستیک اومدم رو پاش خودم نفهمیدم 

منم دارم کلاس میرم هنوز تنها ننشستم خدا رحم کنه ولی با این وضعیت حس میکنم قراره قتل غیر عمد کنم😂💅

😂😂 من از دیشب باورت میشه تا صبح چندبار از خواب پریدم از صبح ام بیرون نرفتم حس میکنم اگه دوباره از خیابونمون رد شم همه قراره منو بشناسن 😂😂

واییی😂 نه هانی نگران نباش برو. کسی یادش نیست. اوپو مردم انقدر مشغله دارن که😂💅

اره ولی بع خودم قول دادم تا یه هفته دست به ماشین نزنم سم دیروز رو بشوره ببره 😂فقط کنجکاوم بدونم اون سلیطه خانوم چرا انقد داد و بیداد کرد