یه_راز مدیر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 255 عنوان هدف زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 43 پست نظرتون راجب هدف زندگی چیه؟ 🙂چرا به دنیا اومدیم و چرا زندگی میکنیم!؟ ایا باید با بقیه رقابت کنیم یا کار دیگه!؟ 🙃شماها تو زندگیتون چیکار میکنید!؟ حوصلتون سر نمیره؟ تنهایی بهتون حال میده یا اذیت کنندست؟ 1403/05/06 | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_راز مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 255 والا احساس پوچیه بنظرم خیلی بهتر از اونایی که گفتم رو نداشتنه.. تو همین سایت چقدر اذیتن به خاطر پول ... خب چون به جای اینکه پول در بیارن میخوان شوهرشون پولشونو بدع!انسان خودش باید نیاز های خودشو برآورده کنه نه اینکه از بقیه خواهش کنه
داانوش عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 527 هدف از زندگی کردن آدما باهم متفاوته یکنفر هدفش رو رسیدن به پول و شهرت میزاره یکنفر میخواد به مردم کمک کنه یکنفر هم پیدا میشه که فقط بخاطر خانوادش زندگی میکنه وگرنه خودشو خلاص میکرد
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 7704 خب چون به جای اینکه پول در بیارن میخوان شوهرشون پولشونو بدع!انسان خودش باید نیاز های خودشو برآورده ... بعضیا شوهر نمیزاره کار کنه حتی تو خونه چجور در بیاره؟ یه حرفایی میزنیا
یه_راز مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 255 هدف از زندگی کردن آدما باهم متفاوته یکنفر هدفش رو رسیدن به پول و شهرت میزاره یکنفر میخواد به مردم کم ... بالاترین هدف و سطح هدف چه هدفی هست؟ کمک به دیگران؟
یه_راز مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 255 بعضیا شوهر نمیزاره کار کنه حتی تو خونه چجور در بیاره؟ یه حرفایی میزنیا گفتی ظلم شوهر رو تحمل میکنن ، منظورم اینه طلاق بگیره و برای خودش زندگی کنه و پولش رو از شوهرش نگیره! مگه مجبوره با کسی که بهش ظلم میکنه زندگی کنه؟
داانوش عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 527 بالاترین هدف و سطح هدف چه هدفی هست؟ کمک به دیگران؟ قدیما آره ولی الان بالاترین هدف ۹۰٪ مردم پولدار شدنه
داانوش عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 527 قدیما آره ولی الان بالاترین هدف ۹۰٪ مردم پولدار شدنه چند سالته؟ ببین اگه هنوز مدرسه میری باید بالاترین هدفت درس خوندت باشه اگر به درس علاقه نداری باید کنار اینکه دیپلم میگیری یه حرفه رو عالی یاد بگیری
یه_راز مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 255 قدیما آره ولی الان بالاترین هدف ۹۰٪ مردم پولدار شدنه ولی پولدار شدن واقعا احساس پوچی داره! خیلیا وقتی پولدار میشن افسردگی میشن و به اخر دنیا میرسن؟
یه_راز مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 255 چند سالته؟ ببین اگه هنوز مدرسه میری باید بالاترین هدفت درس خوندت باشه اگر به درس علاقه نداری باید کن ... دوست دارم درس بخونم ولی نمیتونم ! برام یه سختی خاصی داره درس خوندن و حواسم راحت پرت میشه!
داانوش عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 527 ولی پولدار شدن واقعا احساس پوچی داره! خیلیا وقتی پولدار میشن افسردگی میشن و به اخر دنیا میرسن؟ احساس پوچی رو متاسفانه تو جامعه امروزی همه دارن ...ربطی به پولدار شدن نداره
داانوش عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 527 دوست دارم درس بخونم ولی نمیتونم ! برام یه سختی خاصی داره درس خوندن و حواسم راحت پرت میشه! منم اینطورم ولی مجبورم،اگر برای آینده نجنگم مطمئنم پشیمون میشم
یه_راز مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 255 منم اینطورم ولی مجبورم،اگر برای آینده نجنگم مطمئنم پشیمون میشم چ رشته ای لنتخواب کردی؟ به نظرت اینده رو میتونیم درست کنیم؟ مثلا الان من اگه روانشناس بشم، شاید بشم جزو اون رواننشاس هایی که مدرک دارن و باز هیچی به هیچی
یه_راز مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 255 احساس پوچی رو متاسفانه تو جامعه امروزی همه دارن ...ربطی به پولدار شدن نداره 🥲
داانوش عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 527 چ رشته ای لنتخواب کردی؟ به نظرت اینده رو میتونیم درست کنیم؟ مثلا الان من اگه روانشناس بشم، شاید بشم ... 🙂من سال سوم تجربی ام اره چرا نشه دارم سعی میکنم این حس مزخرف نرسیدن و نتونستن و بیهوده بودن رو از بین ببرم خیلی سخته ولی قطعاً درست میشهببین من روانشناس بیکار زیاد دیدم ولی هستن کسایی ام که نوبتشون گیر نمیاد و هزینه یک جلسشون یک میلیون تومنه
یه_راز مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 255 🙂من سال سوم تجربی ام اره چرا نشه دارم سعی میکنم این حس مزخرف نرسیدن و نتونستن و بیهوده بودن رو از ب ... تتجربه خیلی سخته 🥲، امیدوارم کنکورتو خوب بدی! در روز چقدر درس میخونی یعنی هر روز ۸ ساعت میری کتابخونه؟ آدمای زیادی هستند! یعنی باید الان کنکور تجربی رو بدی خیلی سخت و عجیبه! ولی بعدش افتخار خاصی داره