2777
2789

یازدهمم و لعنت به مدرسه معاون چپ و راست به من گیر میده اسم و فامیلیمم حفظ کرده حالا نه اینکه من بچه شیطونی باشم اون رو من گیر شده امروز رفتیم یه جایی واس جشن روز دانش آموز همه میرقصیدن به باسن هم دست میزدن اون وقت اومده به ن و رفیقام در حالی که رو قیافه من زوم کرده بود میگفت بشینین ببینم سر پا واینیسین همش چشمش روم بود دیوونه شده بودم چیکار کنم روم کلیک نشه انقد باو ولم کنننننن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آفریییینننننن

منم به این درد گرفتارم

من معمولا روزایی که مفید نیست مثلا جشنای الکیه یا درس نمیخوان بدن بیکاریم غیبت میکنم بشینم خونه عین آدم درس بخونم مثل امروز بعد چپ و راست زنگ میزنه گیر میده چرا نمیای گواهی بیار هم به مامانم زنگ میزنه هم به بابام هردوشون باید جواب بدن.