الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
(جهت فوضولی) یعنی چی مجازی محل استفراغ هر نوع افکاره؟
اینکه خب بلاخره پیدا میشن ادم های بیماری که سعی دارن افکارشونو به خورد بقیه بدن زنایی که میگن مردا کثیفن و ازدواج بده یا اونایی که میگن زندگی فقط ازدواجه و درس بده کلا هرکسی افکار شخصی خودش رو با نگرش قالبا منفی خودش به اشتراک میزاره و دلش میخواد همه هم تاییدش کن ....
یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را
اینکه خب بلاخره پیدا میشن ادم های بیماری که سعی دارن افکارشونو به خورد بقیه بدن زنایی که میگن مردا ک ...
من سنم خیلی کمه، میتونم به عنوان داداش کوچیکتر ازت یه سوالی بکنم؟ من یه حرفی تو این سایت زدم یه اتفاقاتی افتاد! بعد کلی آدم بهم یه چیزایی گفتن بعد الان احساس میکنم خیلی آدم بدیم. اصلا نمیدونم همه اون حرفاشون روم تاثیر داره
یه تاپیکی بود درباره اینکه یکی از رابطه جنسی میترسه و اذیت میشه! و منم گفت خب وقتی اذیت میشین چرا ازدواج میکنین! لین برام سوال بود که یعنی دخترا زوری با پسرا دوست میشن و اینا؟ و اگه اذیت میشن چرا واقعا تن میدن به این کار؟ بعد همه بهم گفتن برو از مامانت بپرس و مگه خودت ناموس نداری و چقدر هیزی ولی من منظور بدی نداشتم! کلی بهم فحش دادن
یه تاپیکی بود درباره اینکه یکی از رابطه جنسی میترسه و اذیت میشه! و منم گفت خب وقتی اذیت میشین چرا از ...
حرفت بد نبود
اینم باید درنظر بگیری که هر کسی توی سایت جوری که دوست داره رفتار میکنه و همیشه هما برخورد ها درست و استاندارد نیست
هرچند جواب سوالت چیز ساده آیه شاید خودت یکم روش فکر میکردی به نتیجه میرسیدی ولی برخورد دیگران هم با شما درست نبود بلاخره نظرت رو گفته بودی و توهین نبود حرفت ..
نگران چیزی نباش توی این فضا هم نباید از کسی ناراحت بشی خیلیا رفتار طبیعی ندارن اهمیت نده بهشون
یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را