2777
2789
عنوان

فردازنگ بزنم به جاریم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 88 پست
هرچی تو دلش بود خالی شد؟

آره مه چیوپس آوردحتی بهش اندانسترون دادم اونم پس آوردازآخرهیچی نموندتودل بچم الانم خوابیده احساس میکنم خوبه ولی خب صبح مشخص میشه تب نداره خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مه چیوپس آوردحتی بهش اندانسترون دادم اونم پس آوردازآخرهیچی نموندتودل بچم الانم خوابیده احساس میک ...

نه تب که نخواهد داشت 

ولی مواظبش باش امشبو حواست بهش باشه چون سنش کمه

اگ صب پاشد دیدی خدای نکرده حالش بده بزار بالا بیاره یکمقطعا اون آب زرد که میگم میاد بالا قطعابعد دیگ ...

خداکنه تموم شده باشه هرچی تودلش بودآخه بارآخرپس آوردولی چسبناک وکمی کفی بودوخیلی کم بودبعدش یم غرزدگف دلم دردمیکنه بعدم گرفت خوابیدولی خب آخریشوهم سفیدبودزردنبود

نه تب که نخواهد داشت ولی مواظبش باش امشبو حواست بهش باشه چون سنش کمه

چجوری مواظبش باشم؟یعنی ازخواب بیدارش کنم هرنیم ساعت؟یامثلاچیزی بهش بدم بخوره چیکارکنم؟

بنده خدا جاریت خود مونی دونسته درست کرده ماکارونی فکر کرده بهتر میشه طعمش تن ماهی ریخته بعدم نمک نخور نمکدون بکشن به رابطه ات ادامه بده ولی کمرنگ من جا شما باشم به طور غیر مستقیم بهش میگم ماکارونی با تن ماهی دوست نداریم

....
خداکنه تموم شده باشه هرچی تودلش بودآخه بارآخرپس آوردولی چسبناک وکمی کفی بودوخیلی کم بودبعدش یم غرزدگ ...

خب راحت خوابیده پس خارج شده

ولی اگه دیدی فردا حالش بده به کاری کن بالا بیاره فقط 

چون بدتر بچه عذاب میکشه همینطور بمونه،آمپول و سرم هم دیر جواب میده

بنده خدا جاریت خود مونی دونسته درست کرده ماکارونی فکر کرده بهتر میشه طعمش تن ماهی ریخته بعدم نمک نخو ...

عزیزم میشه بیخیال جاری شبن بگین من الان چیکارکنم بچه رو؟خوب میشه یاصبح ببرمش دکتر؟

خب راحت خوابیده پس خارج شدهولی اگه دیدی فردا حالش بده به کاری کن بالا بیاره فقط چون بدتر بچه عذاب می ...

الان بیدارش کنم کاری کنم دوباره بالابیاره؟شایدرنگ زردبالاآورد

به نظرتون فردازنگ بزنم فحشش بدم یااینکه دیگه کلانذارم بیادخونمون؟من هروقت که مهمون داشتم سعی کردم‌به ...

خدایی چی داری میگی مگه دلش خواسته بچتون مسموم بشه

ما رفتیم خونه عمه شوهرم همه غذا خوردیم چیزیمون نشد

فقط خواهرشوهرم نصف شب بالا اورد باید عمش و فحش میداد؟

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

عزیزم میشه بیخیال جاری شبن بگین من الان چیکارکنم بچه رو؟خوب میشه یاصبح ببرمش دکتر؟

بنظرم زنگ بزن ۱۱۵ بگو شرایط دکتر بردن ندارم چی بدم به بچه چیکار کنم این به ذهن من میرسه

....