2777
2789
عنوان

فردازنگ بزنم به جاریم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 88 پست
الان بیدارش کنم کاری کنم دوباره بالابیاره؟شایدرنگ زردبالاآورد

نهههه الان راحت خوابیده بزار بخابه بچه 

اگه پاشد حالش بد بود یا دیدی اذیت میشه

حالا بازم خودت میدونی اگه فکرت مونده بیدارش کن بزار بیاد بالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من علائم مسمومیت با تن ماهی رو خوندم بجز تهوع اسهال و خارش و .....داره بزن گوگل ببین خودت اگه فقط استفراغ داشته سردی کرده طفلی نبات داغ و عرق نعنا بهش بده ما بعداز غذاهای سرد مخصوصا ماهی و تن ماهی حتما خرما میخوریم اگه بیدار شد حتما بهش بده انشاءا.. خوب بشه اما دیدی ادامه داره هرجوری هست آژانس بگیر ببرش بیمارستان

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

من خودم توی مسافرت 

یه روز کامل صبح بیدار شدم دیدم حالت تهوع دارم گلاب به روتون پس آوردم تا شب که رفتم سرم زدم حتی هیچیم نمیخوردم آب زرد پس می آوردم،وقتی راه نمیرفتم یا تو ماشین خوابیده بودم اوکی بود ولی راه که میرفتم پس می آوردم

چیکارکنم حالا؟شوهرم ماموریته خودمم تنهانمیتونم ببرمش الان دکتر

عزیزم اگه داری پونه و اویشن دم کن با یه تیکه کوچولو نبات خیلی خوبه من هر موقع بچه هام اینجور میشن میخورن فوری خوب میشن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بذار بچه بخوابه ولی حواست بهش باشه.

صبح زنگ بزن به جاریت که بیاد با هم ببریدش دکتر.

فحش نده. راستشو بگو که از دیشب حالش خوب نبوده و خودمم نخوابیدم نمیتونم تنها برم. باهام بیا.

بذار تود پزشک بهش بگه تن ماهی با ماکارونی ترکیب سمیه.

رابطت رو هم کم کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ببین بهش بگو فشار بیار یکم بیشتر بیاد بلکه اون آب زرد بیاد بیرون

عزیزم به نظرت یکم نبات داغ درست کنم بهش بدم؟شایدواقعاسردیش کرده آخه هیچ علامت مسمومیت دیگه ای نداره جزهمین حالت تهوع

عزیزم به نظرت یکم نبات داغ درست کنم بهش بدم؟شایدواقعاسردیش کرده آخه هیچ علامت مسمومیت دیگه ای نداره ...

اره بهش بده 

ولی اگه مسمومیت هم نباشه باز هم اون آب زرد ته دلش اذیتش میکنه

ولی بهش بده اره حتما درست کن شاید خوب شه