2777
2789
عنوان

فردازنگ بزنم به جاریم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بالا اورده فشارش افتاده توام بهش ابلیمو و سرکه سیب دادی؟عقلت کجا رفته زن یه اب قند بده دیگ هیچی ...

استرس دارم نمیدونم دارم چیکارمیکنم الان دارم براش نبات داغ درست میکنم خداکنه بخوره خوب شه 😭😭😭

خدانکنه عزیزم بذاراینوبهش بدم ببینم چی میشه خداکنه خوب شه خیلی ترسیدم😭😭😭

راستی من دانشجوی ترم ۳ پزشکی عمومی هستم

بخاطر اون اینطور نظر دادم وگرنه اگه نمیدونستم هیچ وقت نمیگفتم بچه رو اذیت کنی

استرس دارم نمیدونم دارم چیکارمیکنم الان دارم براش نبات داغ درست میکنم خداکنه بخوره خوب شه 😭😭😭

یچیز شیرین بده چیز ترش نده بعدم هی صداش نکن بیدار شه بذار بخوابه تند تندم چیز میز نده معدش حساس شده ببین تبم داره؟اگ نداره بذار بخوابه سرو صورتشو یه اب بزن یکم سرحال بیاد اب قندشو بخوره و بخوابه

مواظب دختر خوشگلت باشراستی چند سالته؟من ۱۹ سالمه

سلام عزیزم چون گفته بودی بهت خبرشوبدم

بچموبردم پیش متخصص گفتن ویروس جدیده اس که گرفته وربطی به تن ماهی نداره  و چون سنگین بوده غذاش معده اش زودتردست به کارشده...گفتن تاسه هفته درگیرم واسهال وتب هم قراره بعدازاین بیاد😢