2777
2789
عنوان

خانما نظرتون در مورد تک فرزندی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5234 بازدید | 278 پست

ببین وقتی یه بچه داری دوست داری دومی رو بیاری وقتی دومی رو میاری میگی کاش همون یکیو داشتم

اصلا نمیشه جواب درستی به این سوال داد یه خوبی هایی داره یه بدی هایی

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم تک هست راضی ام ۱۵ سالشه

حوصله بچه داری باز ندارم الانم اول جونیمه باید بفکر خودم باشم 

ن تو ۳۳ سالگیم 😑باز یکیدیگه بغل بگیرم تا ۱۵ سالشه بشه من دیگه پیرم...قرار نیست همیشه بفکر بچه باشیم

داداش بیارم براش جهاز بخرم ازتمام وقتم بگذرم پس خودم چی

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اره بیار، چون ممکنه وقتی بچت ۱۰ سالش شد پشیمون بشی، بگی چرا زودتر نیوردم. تو فامیل هم دیدم، بچه ۹ سا ...

بزرگ شه از سرش میفته میفهمه چه نعمتیه تک فرزندی. 

بچه ها تو اون سن تحت تاثیر حرف فامیل و این چیزان و عقلشون به چشمشونه . برادر خواهر رو هم بازی خودشون میدونن. فقط به بازی کردن فکر میکنن بقیه مسائل رو نمیبینن. ضمنا اگه به بچه ها بسپری باید یه مهدکودک بچه بیاری چون اونا هی دوس دارن همبازی های بیشتر داشته باشن. تو فامیل خودمون یکی 3 تا بچه داره که سنشونم نزدیکه اما بازم خواهر برادر میخوان. حالا هر ۳ تاشون تو یه اتاقن.... پس فردا همینا میفهمن چه اشتباهی کردن. الان درگیر بازی هستن به امکانات و مسائل مالی و جای پیشرفت فکر نمیکنن

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

من خودم سالهااااا تک فرزند بودم 

تقریبا میشه گفت یک دهه اختلاف سنی دارم با داداشم 😂 

مخالفم با تک فرزندی منتهی درصورتی که شرایطش باشه 

اگه شرایط اوکی نباشه ( مالی ، داشتن سن زیاد ، روحی روانی و ... ) تک فرزندی و انتخاب میکنم 

وقتی بزرگ شد درک میکنه که چرا نخواستم بچه دوم بیارم 

بستگی داره 

اولا به شرایط جسمی خودت 

شرایط،روحی خصوصا 

همکاری همسرتون 

شرایط مالی 

موقیت اجتماعی 

شرایط منزل و امکانات 

فرهنگ طبقه اجتماعی خودتون و...

با توجه به اینها می تونی بگی که فرزند دوم بیاری یا خیر ؟

بعضی ها می تونن ۵ تا میارن بعضی ها فقط یکی می تونن.

به فکر اسایش روحی خودتون و اینده فرزندتونم باشید . 

بچه ها بیشتر از هر چیزی پدر و مادر شاد و سرحال می خوان بعد چیزهای دیگه ... 

من یه تک فرزندم که ۱۷ سالمه تا پارسال همش به مامان بابا اصرار می کردم که بچه بیارن که من از تنهایی د ...

۱۸سالکی داداشم بدنیا اومد تازه میفهمم چه چیزی تو زندگیم کم بوده شرایط دارید دومی رو بیارید 

پسرم تک هست راضی ام ۱۵ سالشهحوصله بچه داری باز ندارم الانم اول جونیمه باید بفکر خودم باشم ن تو ۳۳ سا ...

قربونت حرف دل منو گفتی 

همش بچه بچه 

پس کی خودمون زندگی کنیم پسر منم ۸سالشه ومنم ۲۹

دیگه اصلا حوصله ندارم عمرمو حدر بدم بچه بزرگ کنم

بزرگ شه از سرش میفته میفهمه چه نعمتیه تک فرزندی. بچه ها تو اون سن تحت تاثیر حرف فامیل و این چیزان و ...

اتفاقا بچه بزرگ که میشه با یه خلع بزرگ روبه رو میشه خیلی حس بدیه خیلی

خوب نیست به نظرمالا من خودم هر کاری داشته باشم میتونم از خواهر برادرام کمک بگیرمحتی اگه دلم بگیره و ...

اینکه دلیل خوبی نیست بنظرم. خیلی ها خواهر برادر هرکدوم یه گوشه دنیان یا شهرای دور از هم هستن سال به دوازده ماه همو نمیبینن. یا یسری به خون هم تشنه ان. بعدم دوست خوب میتونه همین کاربرد کمک و ارتباط رو داشته باشه تازه دوست رو ادم خودش انتخاب میکنه اما خواهر برادر رو نه... 

بچه شما هم بچست معلومه خب تو این سن عاشق بازی کردنه اما بذارید تو سن ۲۰ سالگی ببینید نظرش چیه وقتی ببینه دوستای تک فرزندش امکانات و توجه بیشتری دارن. 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨