2777
2789
عنوان

خانما نظرتون در مورد تک فرزندی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5234 بازدید | 278 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نیست به نظرم

الا من خودم هر کاری داشته باشم میتونم از خواهر برادرام کمک بگیرم

حتی اگه دلم بگیره و تلفن بردارم فقط یه زنگ بزنم حالم خوب میشه

دخترم چهار سال و نیمشه پسرم دو ماه خیلی خوشحاله که دیگه تنها نیست همیشه میگه خدارو شکر میگه ممنون مامان که داداش آوردی برام سرگرم هم هست باهاش مستقل ترم شده

سختت نبود؟

چرا دروغ بگم خیلی سخت بود اولاش. همه چی قاطی شده بود نمیدونستم به کدوم برسم یا خودم استراحت کنم و...

ولی بعدش عادت کردم به نظرم بچه دوم راحت تر از بچه اوله. چون خیلی چیزا رو بلدی و تجربه داری و صبورتر هستی

من خودم بودم خودم فقط یکی دو ماه اول مامانم بعضی روزا میومد خونمون کمکم میداد. شوهرم زیاد نه چون خسته بود

اگه کسی کمکت باشه راحت تر میگذره. ولی درکل خدا بهت صبر و حوصله میده جوری که خودت باورت نمیشه😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بنظرتون فاصله سنی ۴سال خوبه؟

خوبه به نظرم هرکی یه شرایطی داره البته ولی معمولش اولی از آب و گل در اومده تقریبا و این که تا بخواد مدرسه بره هم دومی یه کم راه افتاده و دیگه درگیر بارداری و زایمان و بیخوابی نیستی

من تک فرزندم ۱۹ سالمه و واقعاااا راضیم

منم وقتی بچه بودم یه مدت دلم خواهر برادر میخواست درواقع تو اون سن ادم دلش همبازی میخواد اما الان میگم خداروشکر تک فرزندم چون واقعا تو دوستام وقتی نگاه میکنم همشون ناراضین. اونایی که خواهر برادر کوچیکتر دارن عملا بدبخت شدن همه کارای بچه افتاده گردن اینا و نمیتونن به کارای خودشون برسن و درس بخونن و...

اونایی که خواهر برادر بزرگتر دارن هم زور میشنون😂 

بطور کلی بنظر من تک فرزندی عالیه تمام توجه خانواده برای توعه و خانواده هرچیزی میتونن برات فراهم کنن یکی دیگه نیست که بخوان به فکر اونم باشن و تمام توانشونو برای تو نذارن و اینکه دردسر و بحث و جنگ و دعوا هم نداری خلاصه عالیه عالی 

اما اگر خواستین بچه بیارین یه درصد ، حتما توانایی مالیتون درحدی باشه که زندگی خوبی برا هردو فراهم کنید مثلا خیلی از دوستای من اتاق مستقل حتی نداشتن یا نمیتونستن خیلی چیزارو داشته باشن. مدرسه خوب ، شهریه دانشگاه ، کلاس زبان خوب ، گوشی خوب ، پول تو جیبی خوب و... فقط بخاطر اینکه پدر مادر باید خرج ۲ ، ۳ تا بچه میکردن نه یدونه...و به همین دلیل الان تو این سن حسرت خیلی چیزارو دارن درحالی که میشد جور دیگه ای باشه اگر تک فرزند بودن

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

من خودم روزی که ازدواج کنم اگه خدا بهم بچه داد که همون یکی ؛ که بتونم براش همه چیز فراهم کنم برای آینده اش  بچه ها برام دعا کنید ازدواج خوب قسمتم؛ بشه هرکس دعا کرد لایک کنه ممنونع