2777
2789
عنوان

خانما نظرتون در مورد تک فرزندی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5234 بازدید | 278 پست
[QUOTE=347782739]اگه میاری زود بیار چون فاصله ۵، ۶ سال بچه اولی می ره مدرسه اون یکی هم نوزاد به هیج ...

یک درصد فکر کن خدای ناکرده خدای ناکرده خودت وهمسرت نباشید تکلیف بچه ات تنها چی میشه ؟

بازهم هزارمرتبه خدانکنه فکرکن بچه ات بی مهرباشه و....بعدها تنها بمونی چی؟ 

یاصدهزاران مرتبه خدانکنه برای بچه ات اتفاقی بیفته .......

ببخشید رک گفتم چون دایی خودم فقط یک دختر داره نزدیک چهل ازدواج نکرده نگران اینده اش هستند نباشند تکلیفش چی میشه 

بعد هم خیلی تنهاست وگوشه گیر 

بچه بود عمل لوزه داشت ازترس اینکه نکنه براش اتفاقی بیفته ازبیمارستان پشیمان شدند الانم روش خیلی حساسن ......

رک گفتم یک بچه کمه هم برای شما کمه هم برای اون بچه 

البته تربیت شون اگر درست وخووب باشه هرچه باشند کمه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تک فرزندی خوب نیست میگم چرا الان من یه آبجی دارم تنها یه خواهر اونم فقط منو داره زبونم لال پس فردایی پدر مادرم دیگه نباشن من دلمو. به کی خوس کنم مشکلاتم وبه کی بگم خواهرم باعث دلگرمیمه پس فرده اگه مشکلی خوردم میتونم از خواهرم کمک بخوام . خواهر شوهرم یه بجه داره پس فردا زبونم لال بمیره دخترش دیگه هیچ کس واز خانواده تنی اش نداره تنهای تنها حس تلخیه واقعا باید تجربه کنی تا بفهمی

من هنوز بچه نیاوردم ولی نظرم رو تک فرزندیه و‌لی احیانا بعد چند سال نظرم تغییر‌کرد، می خوام اختلاف سنیشون بالای ۱۰ سال باشه.

حالا مادر شوهرم میگه حداقل ۴ تا داشته باشین می دونین منطقش چیه ؟!

میگه اگه یکیش مرد، بازم بچه داشته باشی😩😩😑🙄😑

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید یا بگیم همه تک فرزندا افسردن یا چند فرزندا همه باهام خوب و خوشن و مشکل روحی و اینا ندارن.

ما ۳ تا بچه ایم. بچگی باهم بهتر بودیم.برادر بزرگم ازدواج کرد ۱۸۰ درجه عوض شد شد یه غریبه 

حتی شماره و اینستای همو هم نداریم. با اینکه طبقه بالای خونه پدرم هستن ولی سالی چند بار همو می بینیم.

برادر دومم که چشم دیدن هیچ کدوممونو نداره حتی پدر مادرم.

مگه ما جز شوهرمون با کی درد دل میکنیم داداشم تا زن گرفت کلا فراموشی گرفت خواهر داره

دقیقا منم مثل تو با این تفاوت که حتی به شوهرم هم حرف دلمو نمی تونم بگم