2777
2789
عنوان

خانما نظرتون در مورد تک فرزندی چیه

5234 بازدید | 278 پست

ی پسر ۲ ساله دارم و تصمیم داشتیم کلن دیگ بچه دار نشیم اما چند روزه ب این فکر میکنم نکنه در اینده پشیمون بشیم و پسرم بگه چرا برام خواهر یا برادر نیاوردی از اون طرفم میگم سخته دوباره بخوام نوزاد داری کنم و ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول شرایط خودت رو بسنج. ولی تک فرزندی واقعا خوب نیست

منم پسرم دقیقا ۲سالش بود که ناخواسته باردار شدم الان دخترم ۱۰ماهشه. فاصله سنیشون ۲سال و۹ماه هست😍عاشق هم دیگه هستن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

[QUOTE=347782739]اگه میاری زود بیار چون فاصله ۵، ۶ سال بچه اولی می ره مدرسه اون یکی هم نوزاد به هیج کدوم نمی تونی درس ...[/QUOTE

اخه اضافه وزن دارم اگ بعد از عید اقدام کنم فاصله سنی شون تا چ حده خوبه یا ن؟؟؟

[QUOTE=347782739]اگه میاری زود بیار چون فاصله ۵، ۶ سال بچه اولی می ره مدرسه اون یکی هم نوزاد به هیج ...

اول برو باشگاه یا پیاده روی کن بعدش هم مکمل بخور که بدنت جون داشته باشه بعدش هم اقدام کن 

من یه تک فرزندم که ۱۷ سالمه 

تا پارسال همش به مامان بابا اصرار می کردم که بچه بیارن که من از تنهایی درام 

اما الان نه 

دلزده شدم دیگه چون خودم سر مریضی و عملی که داشتمو اون همه اذیت شدن بخاطرم گفتم یکی دیگه بیارن که مثه من اذیتشون کنه همون نیارن بهتره😔

ما بچه‌ها چیزی جز غم و غصه برا مامان باباهامونم مگه داریم؟!🥲