2777
2789

شوهرمو میگم حس‌میکنم خیلی زودرنجه

توی انلاین شاپ یه لباس ساحلی دیدم گفتم بهش سفارش بدم گفت من دوست ندارم ازینا بپوشی‌با این تیپ بری بیرون گفتم خوبه ک من خوشم میاد گفت فعلا نه لباس جلفه من دوست ندارم حتما شوهرت سلاح میدونه ک میگه و ازین حرفا

تاحالا وقتی میخواستم چیزی بگیرم‌ زیاد گیر نمیداد (فقط واسه لباس مجلسی برای عروسی اینا حساسه) منم تعجب کردم‌و عصبی شدم گفتم‌ نگو دوست ندارم بگو‌ پول ندارم بخرم برات

اونم ناراحت شد گفت اصلا پول نداشته باشمم تو باید بگی خجالت زده م کنی؟ شرمنده م‌ کنی؟ غرورمو‌‌ بشکنی؟ 

منم گفتم خودمون دوتاییم دیگ مگه کسی هست ک غرورت بشکنه هیچی نگفت

با ناراحتی رفت خوابید منم‌ بغلش کردما ولی میگم کاش نمیکردم محل‌ ندم شاید لباس رو بگیره اخه خیلی خوشم اومده از لباسه

راستی شوهرمم پدرش اصلا دوستش نداره میگم شاید چون محبت ندیده زودرنجه بنظرتون تاثیر داره

بنظرتون حق داشتم ناراحت شم ک لباسر‌و سفارش نداده

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

زودرنج؟ والا اینجوری که شما حرف زدی هرکی بود ناراحت می شد

اخه خب‌ چیکارکنم

همه دوستام شوهرشون پولداره فقط ما اینطوری ایم

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خب‌ چیکارکنمهمه دوستام شوهرشون پولداره فقط ما اینطوری ایم

چرا زندگیتو با بقیه مقایسه میکنی؟ 

چرا روز اول بهش بله دادی وقتی میدونستی پولدار نیست؟ 

چرا نمیری سرکار شاغل نمیشی وقتی میدونی شرایط مالی شوهرت برای انجام خواسته هات کافی نیست؟ 

با این تفکر پیش بری زندگی رو زهرمار میکنی

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
چرا زندگیتو با بقیه مقایسه میکنی؟ چرا روز اول بهش بله دادی وقتی میدونستی پولدار نیست؟ چرا نمیری سرکا ...

🥲🥲🥲

هم خودمو اذیت میکنم هم ناخواسته به اون بیچاره حرص میدم هرشب داره با اعصاب خوردی و قلب درد میخوابه

بخدا یادم میوفته چق‌د اشکشو درمیارم از خودم بدم میاد

با خودم میگم مگ عشقت نیست؟؟؟خب تحمل کن🙂🙂حرصش نده

🥲🥲🥲هم خودمو اذیت میکنم هم ناخواسته به اون بیچاره حرص میدم هرشب داره با اعصاب خوردی و قلب درد میخو ...

خب چه فایده ای داره؟ یه روزی خسته میشه 

شاغل شو‌

هم نیازهای مالی خودتو برآورده میکنی و هم سرگرم میشی 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
خب چه فایده ای داره؟ یه روزی خسته میشه شاغل شو‌هم نیازهای مالی خودتو برآورده میکنی و هم سرگرم میشی

نمیزاره میگه بری بیرون کار کنی ابروی من میره میگن شوهرش بی عرضه و بی غیرته

بعدشم یکی از فامیلای خوبشون رفت‌سر کار از خودش دراومد خیانت کرد دیگ بدتر شد 

هرکاری میکنم نمیزاره

مگه اینکه با دعوا بگم بدبخت گدا بی پولی و بی عرضگی ت داره زندگیمونو خراب میکنه بزار برم شاید از گشنگی دربیاییم

ولی میترسم حرفم بد باشه همیشه ت دلش بمونه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

زودرنج نیست شما زیاده روی کردی عزیز دل... غرور مرد خیلی مهمه

اخه خودمون د‌‌وتا بودیم 

بازم مهمه

نمیزاره میگه بری بیرون کار کنی ابروی من میره میگن شوهرش بی عرضه و بی غیرتهبعدشم یکی از فامیلای خوبشو ...

با صحبت منطقی راضیش کن 

طرف شوهرش مدیرعامل اما خودشم میره سرکار ربطی ب توان مالی و غیرت نداره

با صحبت منطقی راضیش کن طرف شوهرش مدیرعامل اما خودشم میره سرکار ربطی ب توان مالی و غیرت نداره

بدبختی من اینه الانم باردارم

شوهرمم خیلی دوسم داره ولی‌من بمیرم براش اذیتش میکنم

الانم تو این بی پولی ش باید سیسمونی هم بخره🤦🏻‍♀️

ست کالسکه ای هم ک من دیدم خیلی گرونه🥲ولی همیشه دوس داشتم برا بچم ازونا بگیرم😕

بدبختی من اینه الانم باردارمشوهرمم خیلی دوسم داره ولی‌من بمیرم براش اذیتش میکنمالانم تو این بی پولی ...

درک داشته باش 

هرچی باشه شریک زندگیته

درک داشته باش هرچی باشه شریک زندگیته

عمرمه جونمه زندگیمه🙂الان بخدا دارم پر پر میشم بیدار شه ب ی بهونه

همش دعا میکنم پاشه بره دستشویی 

بیدار شه حرف بزنم باهاش🥹😭

معذرت خواهی کنم

اره باید درکش کنم ی چی بهش بشه دودش توچشم منو بچم میره

فوقش از اون کالسکه گرونا نمیگیرم دیگه🥲