2777
2789
عنوان

دخترای مجرد سن بالایی که میشناسید به نظرتون چرا نتونستن ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2542 بازدید | 84 پست

منم همسن همیناییم که ازدواج نکردن...................و بنظرم ازدواج یا باید خوبش باشه یا اصلا نباشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بیش از حد سخت پسنده 

و خیلی مغرور طوری که دیگران رو ب هر دلیلی تخریب میکنه 

از ازدواج نکردنش هم ناراضیه

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی که من می شناسم انتخاب خودشون بوده و فوق العاده هم سرحال و خوشبختن. می گردن. به خودشون می رسن. مسافرت می رن. استقلال مالی دارن. خیلی سالم تر و جوونتر از هم سن و سالاشونن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خواهر من 38 سالشه و مجرده. چهره بسیار زیبایی هم داره.علتش فقط و فقط رد کردن خواستگارهاش به دلایل بسی ...

پس حقشه که مجرد بمونه چون اون دختری که خاستگار نداره و مجرد میمونه با اونیکه خاستگار داره و الکی رد میکنه فرق داره

مگه حتما باید عیب و ایراد داشته باشن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من فک کنم عاقبتم همینه چون ازدواج ک هیچی حتی حاضر نیستم با کسی ک معیارامو نداره دوست بشم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...