2777
2789
عنوان

دخترای مجرد سن بالایی که میشناسید به نظرتون چرا نتونستن ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2542 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه میگن سخت پسند و پر توقع بودن، ولی به نظر من قرار نیست چون میترسم ازدواج نکنم هرکی اومد قبول کنم، یک زندگی بدون ازدواج بهتر از یه زندگی بدون دوست داشتن و علاقست، ( به پدر و مادر فلسفه😂) آره خلاصه یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایونه

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

منم همین ترسو دارمفکر کنم اون مجردا خیلی سخت گیر بودن و هر خاستگاریو قبول نمیکردن تا اینکه سنشون بال ...

متاسفانه با این که مورد ازدواج واسم زیاد پیش نمیاد ولی سختگیرم 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

من چندتا مدلای مختلف میشناسم 

با هاشون صحبت کردم چندتاشون گفتن نمیخواستیم زن زندگی نبودیم

چندتاشون گفتن مورد خوبه نبود

اما بیشترشون این بود که کمال گرا بودن خواستگارا رو الکی رد میکردن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

خواهر من 38 سالشه و مجرده. چهره بسیار زیبایی هم داره.

علتش فقط و فقط رد کردن خواستگارهاش به دلایل بسیار سطحی بوده.

قبلا نوشته بودم. ایرادهاش اینا بودن:

- چرا از جای خوب شیرینی رو نخریدن. - چرا خواستگار جوراب نداشت. - چرا گل نیاورده بودن. - چرا قدش اینقدره. باید قد بلند باشه. - چرا مدل موش اینجوریه. و...

همینجوری پشت سرهم و به دلایل مسخره خواستگارهاش رو رد میکرد. اینجا هم زیاد میبینم که دخترها به دلایلی مشابه، خواستگارهاشون رو رد میکنن.

الانم که دیگه کلا خواستگار خیلی خیلی کم داره و رفته تو فاز دعا و نیایش.

این ایرادهای بالا هیچکدوم برای داشتن یه زندگی خوب معیار نیستن.

همه میگن کمالگرا و سخت‌گیرم

ولی فقط خودم میدونم آدمی که به دلم نشینه رو نمیتونم تحملش کنم

و اونا جای من قرار نیس تحمل کنن

درضمن مگه اونا موقع انتخابشون نظر منو پرسیدن که در مورد ازدواج من نظر بدن؟

اگه پرسیده بودن بهشون میگفتم چقدر شوهرایی که انتخاب کردن نچسبن🤣

🙂

بقیه به درکآدم خودش مهمه که وقتی ازدواج نکرد به جای چیزناله از خوبیاش استفاده کنه

آره درباره خود من نیست ولی اونا هم حق دارن که سخت پسند کنن بالاخره حرف شریک زندگیه

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

من تا الان مجردم 

چون فکر میکنم واسه ازدواج کافی نیستم و هرکس ازدواج کنه با من پشیمون میشه...قبلا یعنی یکی دو سال پیش خیلی دوست داشتم ازدواج کنم که متاسفانه یا خوشبختانه شرایطمون اجازه نداد ولی الان اون ذوق و علاقه قدیم رو ندارم دلم میخواست اینجا مثل کشورای خارجی بود و خونه مجردی میگرفتم واسه خودم

👊
خواهر من 38 سالشه و مجرده. چهره بسیار زیبایی هم داره.علتش فقط و فقط رد کردن خواستگارهاش به دلایل بسی ...

با همش مخالفم و سطحی بودن

ولی قد رو حق داشته رد کنه

شاید برای کسی واقعا مهم باشه و قد کوتاه اون مرد تو ذوقش بزنه

اینجام چندبار دیدم دخترا بعد عقد پشیمون شدن مثل دوست خودم

🙂