2777
2789
عنوان

دخترای مجرد سن بالایی که میشناسید به نظرتون چرا نتونستن ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2542 بازدید | 84 پست
من حس میکنم از همه لحاظ کافی نیستم۲۵

منم ۲۵ سالمه دقیقا افکار تو رو دارم

خیلی وقته نه خواستگار دارم نه خاطر خواه تو داری؟

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

هر کدوم از اون ایرادها نشانه است جناب!خواستگاری که حوراب نداره فرهنگش با خانواده شما نمیخونه...اونی ...

بخاطر شیرینی بنظرم نباید رد کرد ، البته اگه فقط مشکل شیرینی و گل باشه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۵ سالمه دقیقا افکار تو رو دارمخیلی وقته نه خواستگار دارم نه خاطر خواه تو داری؟

ما تو اقواممون واسطه داریم ولی گفتم نفرسته

کلا تا حالا هیچ خواستگاری خونمون نیومده یک مدت پدر و مادرم نخواستن الانم من نمیخوام

👊
منم ۲۵ سالمه دقیقا افکار تو رو دارمخیلی وقته نه خواستگار دارم نه خاطر خواه تو داری؟

منم ۲۴ سالمه فقط یدونه خواستگار داشتم تاحالا که اونم خودشون منصرف شدن

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
عزیزم پس بشین تا آدم بی ایراد پیدا بشه

چرا بشینم؟

زندگیمو پیش می‌برم اونطور که دلم میخواد

پیدا شد خوبه

نشد فدای سرم

دنیا که به آخر نمی‌رسه 

زندگیمو میکنم و مجبور نیستم زیر بار بندگی و اسارت بعضی مردا برم 

خدا هم خیلییی بزرگه

🙂

چرا بشینم؟زندگیمو پیش می‌برم اونطور که دلم میخوادپیدا شد خوبهنشد فدای سرمدنیا که به آخر نمی‌رسه زندگ ...

من نمیگم خدا بزرگ نیست میگم یکم منطقی فکرکنید و آدما زو با خوبی و بدی بپذیرید  انشالله ک خیره 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور