2777
2789
عنوان

حس شیشمی هَسدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8444 بازدید | 890 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا خیلی عادی تبریک بهش نمیگی مگه پسر خالت نیست😂

پسرخالمه

دوسش‌هم دارم

میترسم این خواهر های سلیطش‌ بببیننن😂

بعدشم ما فقط توی حضوری باهم خوبیم

چت نمیکنیم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
قبول میشم؟مهریمو میده؟

هردو بله...ولی مهریه رو بزوور میده

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

خب بدهدختر خالته چرا شر بشه حالا؟

‌پسرخالم‌ ی سری جایزترم بهشون میگه

نه خیلی شخصی در حد روزمره 

اونا از سلام کردن هم ی چیزی از تپش در میارن تیکه میندازن

یادمه از دهنم پریدم چند سال پیش استوریشو دیدم هی تیکه مینداخت میگفت بگووو تو پیچ محمدی😐

حالا فکر کن بفهمه تبریک گفتم چی بشه…

از تومور هم ما باهم اصلا چت نمیکنیم فقط توی حضوری خوبیم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
کی میرم دانشگاه و اینکه اون دانشگاهی که میخوام؟

سال دیگه...دانشگاه ی لول پایین تر از اونی که میخوای

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

در طالعم بچه هست؟ جنسیتش؟ لطفا هر چی حس میکنید بگین ناراحت نمیشم. براتون صلوات فرستادم.

هست...دختر

مشکل همین نگاه کردنه نگاش میکنم 5.6 کیلو کم میکنم🤣🤣

همیینهه...باور کن پسرا با نگاه کردن کراش میزنن😂

هست...دختر

واقعا کنکور تجربی بخونم پزشکی قبول میشم؟ ی مقدار سنم بالاس دودلم. وقتم تلف نشه. براتون ایت الکرسی خوندم.

یکی هم اونی که ذهنمه واقعا از کارش پشیمون بود؟ دیروز پیام داد برای اشتی. چند روز دیگه تولدشه. نمیدونم چه تصمیمی بگیرم.

ممنون از وقتی که میزارین. تنتون سالم و دلتون شاد 

چشمفقط به نظرت شر نمیشه؟به خواهرش نشون نده یوقت؟چی‌ حس میکنی🥲

خب اگه رسمی پیام بدی به خواهرم نشون بده چیزی نمیشه..