noor_00 مدیر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2854 عنوان حس شیشمی هَسدم | مشاهده متن کامل بحث + 8444 بازدید | 890 پست خانوما کامنت بذارید من ماه تولدتون رو حدس بزنم..ببینم حس شیشمم کار میکنه یا نه🤣 اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨ 1403/05/05 | 11:17 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 970 خب ببین اینجوری پیام بدهرسمی پیام بده که فکر دیگه نکنهبگو سلام فلانی حالت خوبه؟خواستم تولدت رو تبریک ... اره این خوبه مینویسمسلامحالت خوبه؟خواستم تولدت روتبریک بگم تولدت مبارک ؛ آرزوهات خاطره شن . . .🌸خوبه؟توی روبیکا بفرستم دیگه؟میگممم بنظرت ۶ تولدشه یا ۵😂🥲؟خیط نشم😂😂بنظرت به خواهرش نشون میده؟شر نشههه یوقتت تروخدا هرچیحس مسکنی بگو خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2854 فصل تولدم ؟ بهار اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 970 ببین استوری نذاری...پی وی تبریک بگو...خیلی هم عادی تبریک بگو در حد پسر خاله چشمفقط به نظرت شر نمیشه؟به خواهرش نشون نده یوقت؟چی حس میکنی🥲 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2854 حسش بهم چیه؟ خوشش میاد ازت اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
jananazi عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 3251 اره این خوبه مینویسمسلامحالت خوبه؟خواستم تولدت روتبریک بگم تولدت مبارک ؛ آرزوهات خاطره شن . . .🌸خو ... 😄😄
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 12217 اره این خوبه مینویسمسلامحالت خوبه؟خواستم تولدت روتبریک بگم تولدت مبارک ؛ آرزوهات خاطره شن . . .🌸خو ... آره خوبه خیط نمیشی روزش بود هیچی نبود بگو دوست داشتم زودتر تبریک بگم 😔نه فکر نکنم نشون بدهاین همه استرس داری خب نده تـاسیـان `
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2854 ماه تولدم رو بگو🤝🗿 فکر کنم تابستونی اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 970 😄😄 جانم؟بدبختیامه🥲🥺ی تبریک هم نمیتونم بگم خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2854 بیشتر کار کن رو حست. خیلی کار کن رو حست خیلی چشم🤣🤣🤣🤣🤣 اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 970 چشم🤣🤣🤣🤣🤣 😂😂🥲وایییی خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2854 مرسی گلم اختلاف سنیم با همسرم چقدره؟ اها اول اسم رلش میتونی حدس بزنی؟ ن هست یا یکی دیگه کمتر از ۱۰ سالیا ن یا ز اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
mha_mha2 عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 970 آره خوبه خیط نمیشی روزش بود هیچی نبود بگو دوست داشتم زودتر تبریک بگم 😔نه فکر نکنم نشون بدهاین همه ا ... نمیشههه ندمم دلم براش ی ذرهههه شدهاز دست این خاهراشنبودن راحت بودم🥲😒 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایموفقیتمبرامصلواتبفرست.💙
jananazi عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 3251 جانم؟بدبختیامه🥲🥺ی تبریک هم نمیتونم بگم خب چرا خیلی عادی تبریک بهش نمیگی مگه پسر خالت نیست😂
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 12217 نمیشههه ندمم دلم براش ی ذرهههه شدهاز دست این خاهراشنبودن راحت بودم🥲😒 خب بدهدختر خالته چرا شر بشه حالا؟ تـاسیـان `