2777
2789
عنوان

حس شیشمی هَسدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8444 بازدید | 890 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنی دوستم داره؟ بهم فکر میکنه؟

دوست داشتن نمیدونم شاید در حد کراش

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

بنظرم نگو حضوری دیدی بگوکراشی روش؟

می‌توانم دلیلشو بدونم؟چیزی حس کردی؟

حضوری ممکنه تا شهریور هم نبینمش

اره خودشم خبر داره

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
کی علیو میبینم؟ ایییییی چطور جذبش کنم🥲💔

چند روز دیگه...قسمت باشه خودش جذب میشه..تو فقط نگاه کن😂

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

می‌توانم دلیلشو بدونم؟چیزی حس کردی؟حضوری ممکنه تا شهریور هم نبینمشاره خودشم خبر داره

خب ببین اینجوری پیام بده

رسمی پیام بده که فکر دیگه نکنه

بگو سلام فلانی 

حالت خوبه؟

خواستم تولدت رو تبریک بگم

تولدت مبارک ، آرزو میکنم آرزویی نداشته باشی 

تـاسیـان `

بچه دومم جنسیتش چیه؟کی باردار میشم،؟

پسر..‌‌۲.۳ ماه دیگه.

چند روز دیگه...قسمت باشه خودش جذب میشه..تو فقط نگاه کن😂

مشکل همین نگاه کردنه نگاش میکنم 5.6 کیلو کم میکنم🤣🤣

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

عزیزم من پرسیدم جواب ندادیدتولد پسرخالمو تبریک بگم؟شر میشه؟🥲توی روزیام تبریک بگم یا اینستا؟

ببین استوری نذاری...پی وی تبریک بگو...خیلی هم عادی تبریک بگو در حد پسر خاله