2777
2789
عنوان

سر وصدای زیاد همسایه بالایی

248 بازدید | 11 پست

خونه ما در مسخره ترین حالت ممکن ساخته شده

اپارتمانمون شخصیه دوتا خواهرشوهر ها و مادرشوهر‌ هر کدوم تو یه واحدیم

اتاق خواب ما دقیقا زیر اشپرخونه‌طبقه بالایی هست که خواهرشوهرم نشستن…

اشپرخونه واحد ها پنجره داره به نور گیر اتاق ماهم به نورگیر پنجره داره

خواهرشوهرم اینا از صبح که بیدار میشن دعوا میکنن داد میزنن ظرفهاشو اینقدرررر محکم میذاره تو ظرفشویی

قاشق ها رو محکم پرت میکنه 

قهوه درست میکنه بوی قهوه میپیچه یوقت خوابیم اون لحظه دوست ندارم بوی قهوه به مشامم بخوره

دیشب اخرشب رفته بودن تو حموم یه چیزی میشستن اینقدررر صدا واضح بود صدای اب شرشر میریخت‌تو تشت بعد خالی میکرد بعد لگد میکرد‌ بعد داد میزد علییییییییییییییییییییییی

شوهرشو صدا میکرد ماپنجره رو بسته بودیم 

ولی بازم صداش میومد بچه کوچیک دارم از خواب بیدار شد

اصلا رعایت نمیکنن

هر روز داریم تحمل میکنیم که یوقت کدروت پیش نیاد

دیشب شوهرم به خواهرش پیام داد چه خبرتونه؟ پنجره تون رو ببندین..

اینقدررررر دلم خنک شد

یهو درجا اجماعا خفه شدن همشون باهم

پدرشوهرم مدیر ساختمون و منطقی هم هست به شوهرم میگم‌برو به بابات بگو ارامشون رو گرفته خسته شدیم روح و روانمون داره نابود میشه شما بشون بگید یه ذره مراعات کنن

ولی شوهرمم خیلیییی مدارا میکنه

نمیدونم چطوری یه دستی به خواهر شوهرم بزنم تا یه ذره ساکت بشن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باایناباید مثل خودشون رفتارکنی شماهم دقیقا همین کارهاروبکن

من میام تو این اتاقمون که به نورگیر پنجره داره حرف بزنم شوهرم مدام میگه هیس هیس

ساکت صدات رفت

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سروصدا رو قبول دارم باید رعایت کنند اما اینکه قهوه درست می‌کنه به شما مربوط نمیشه

پیاز داغ ابگوشت حداقل میگم شعور اینو داشته باشه وقتی بو راه میندازه پنجره شو ببنده

وای اسی چرا شلوغش کردی با یه تذکر حل شد دیگه حالا گاهی تذکر بدین اگ مشکل حل نشد بعد برید سراغ مدیر

تذکر در حد چند ساعته نهایت روز بعدی روز از نو روزی از نو تجربع مشابه داشتم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
وای اسی چرا شلوغش کردی با یه تذکر حل شد دیگه حالا گاهی تذکر بدین اگ مشکل حل نشد بعد برید سراغ مدیر

دیشب حل شد امروز ادامه پیدا کرد دیگه‌

الان دارن صاف دم پنجره شام میخورن صدای قاشق چنگال در نوشابه میاد ماهم خوابیم مثلا

پنجره ما بسته خودشون باز میذارن نمیبندنش

من میام تو این اتاقمون که به نورگیر پنجره داره حرف بزنم شوهرم مدام میگه هیس هیسساکت صدات رفت

وقتی شوهرت نیست مهمون دعوت کن حسابی هم سروصداکنین عهه تقصیر شوهرت دیگه پروکرده اونارو

تذکر در حد چند ساعته نهایت روز بعدی روز از نو روزی از نو تجربع مشابه داشتم

دقیقاااا برای دیشب بود صبح سر ۶ بیدار میشن پنجره رو مثل در گاراژ باز میکنه

دااااااد میزنه بچه شو بیدار میکنه 

به شوهرش میگه علیییییی چای میخوری 

ببین یعنی اصلا دلم نمیخواد صداشو بشنوم

ولی از توی سالنمون صداش تو سرم اکو‌میشه

حتی صدای الارم موبایلهاشون هم میاد

دقیقاااا برای دیشب بود صبح سر ۶ بیدار میشن پنجره رو مثل در گاراژ باز میکنهدااااااد میزنه بچه شو بیدا ...

میفهمم چی میگی تنها راهش یا بیرون امدن شماس یا عوض کردن واحد 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید