2777
2789

پسر یکی فامیبامون دیگه ۱۳ سالشه و پسر من ۱۰ سالشه .قبلا شوهرم میگفت نباید باهم رفیق بشن چون بزرگتره و شیطون .حالا این پسر ۱۳ ساله یه گوشی داره .امشب دیدم تو واتساپ بهمدیگه پیام میدن .و پسرم یه کلیپ طنز فرستاده براش و اون در جوابش حرف بد زده .خیلی عذر میخوام اسم اونجاش و گفته .قبلا هم شنیدم فحش بد میده .الان چیکار کنیم .بزاریم رابطه اشون مثل قبل باشه یا کلا رفت و آمد پسرم و محدود کنیم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب این دیگه سوال پرسیدن داره؟؟؟ یعنی خودت تشخیص نمیدی !!! به هیچ وجه نذار پسرت باهاش حرف بزنه دیگه ...

عزیزم میدونم ولی بعضی ها میان میگن پس مدرسه رو چیکار میکنی؟اونجا هم جلوشو میگیری؟بعد چطوری رابطش و قطع کنم؟شوهرم بارها با جدیت بهش گفته ولی کو گوش شنوا .واقعا نمیدونیم چیکار کنیم باهاش

مجبورش نکن که رابطمون محدود کنه قانعش کن که خودش دیگه نخواد باهاش حرف بزنه وگرنه اگه مجبورش کنی نتیج ...

بارها شوهرم بهش گفت باهاش نگرد و خونشون نرو .چون نزدیکیم پسرم یه بهانه گیر میاره و میره اونجا.شوهرم اصلا خوشس نمیاد.بعدش من تو گوشیش چیزی دیدم چتد روز پیش .گوشیش و باز کرد پر بود از اسم دختر .خودش یه لحظه جا خورد .حالا نمیخوام تهمت بزنم ولی یه بچه ۱۳ ساله زود برای این کارا .متاسفانه نمیدونم به چه زبونی بهش بگم نرو پیشش

عزیزم میدونم ولی بعضی ها میان میگن پس مدرسه رو چیکار میکنی؟اونجا هم جلوشو میگیری؟بعد چطوری رابطش و ق ...

خیر

اولا توی مدرسه پسرت با هم سن و سالهای خودش هم کلاس هست دوما مدرسه چون یه فضای آموزشی هست به هر حال یه محیط امن هست که ناظم و مدیر نظارت دارن روی بچه ها .

اگر حس میکنی زوده براش که به عقیده منم خیلی زوده براش حتی اون پسره که فحش میده یه نحوی ارتباطشان رو قطع کن که بچت آسیب نبینه و گرنه دیر یا زود بچه ها با فحش رو به رو میشن و یکسری هاشون رو استفاده میکنن ولی اون سن دبیرستان باشه بهتره تا دبستان.

بلاخره ی بخوای یا نخوای پسرت با فوش و این چیزا روبرو میشه ولی اگ فکرمیکنی زوده براش ک هستاره محدود ک ...

فک میکنم تاثیر گذاشته چون پسرم یه مدته اصلا به حرفمون گوش نمیده و تو رومون جواب هم میده .شوهرم بارها گفته حق نداری بری خونشون ولی پسرم ول کن نیس

عزیزم میدونم ولی بعضی ها میان میگن پس مدرسه رو چیکار میکنی؟اونجا هم جلوشو میگیری؟بعد چطوری رابطش و ق ...

حالا نه پسرانه ولی توی دخترانه هم دیدم بعضی ها واقعا فحش نمیدادن

پسرانه هم هرچی باشه محدودیت دارن توی صحبت رفتار کردار

مثل بیرون آزادی ندارن و معاون و معلم از خیلی جهات توی مدارس پسرانه بسیار بیشتر حساسیت به خرج میدن .

اگر حس میکنی زوده براش که به عقیده منم خیلی زوده براش حتی اون پسره که فحش میده یه نحوی ارتباطشان رو ...

بله درست میگی پسر من ۱۰ سالشه و کلاس چهارم .بعدش چند روز پیش تو گوشی همون آقا پسر یه لیست اسم دختر دیدم .خواست گوشیش و نشونم بده .مخاطبینش پر بود از اسم دختر .وقتی بهش میگیم حق نداری بری خونشون همش گریه میکنه و التماس و خواهش