2777
2789
عنوان

انتظاری که پسرای کلاسمون از ما دخترا دارن😑😂🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 56 پست
من خودم عادتمه هرجا وارد میشم فروشگاه مغازه دکتر مطب همه جا یه بلند سلام میکنم همه هم معمولا جواب می ...

منم همینم معمولا سلام میدم ولی میگم نکنه اینا جو بگیرتشون فکر کنن خبریه

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پسر سلام بدی فک میکنه خبریه ارزش ندارن به خدا

آره صد در صد ولی تو کلاس بخواد وارد بشه دم در بگه سلام عادی و بره داخل

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

زشت نیس؟تو گروه میگ بلد نبستین سلام کنین

نه بگه اصلا مهم نیست به دخترا سلام بده صمیمی باش ولی با پسرا سرسنگین بذار اون بیاد سلام بده اصلا یا هر وقت باهاش کار داشتی سلام بده همینجوری چیزی نگو

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اشتباه منو نکن ترم اول فکر کردم پسرای خوبی هستن یکم شب گرفته بودم ولی رفتارم عین شما بود سلام بعضی وقتا میکردم تو گروه چت نمیکردم یکم که گذشت دیگه تقصیر خودم شد شل تر شدم باهاشون میرفتم پارک سمت دانشگاه یهو شروع کردن با من راحت شدن . جلو فحش میدادن دیگه منم بدم اومد کم کم فاصله گرفتم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اشتباه منو نکن ترم اول فکر کردم پسرای خوبی هستن یکم شب گرفته بودم ولی رفتارم عین شما بود سلام بعضی و ...

ینی وقتی وارد کلاس شدم و دوتا پسر نشسته بودن سلام بدم؟

اینام تو گروه یکم فوش میدن....

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

ینی وقتی وارد کلاس شدم و دوتا پسر نشسته بودن سلام بدم؟اینام تو گروه یکم فوش میدن....

معمولی دیگه باید سلام بدی😐😂

البته منم کم رو هستم فقط با ورودی های خودم اوکی ام

به ترم پایینی ها سلام نمیدم 😬 همیشه هم میرم ۱۰ نفر ترم جدید هستن سلام نمیدم

ولی بچه های که میشناسم باشن سلام کلی میدم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

معمولی دیگه باید سلام بدی😐😂البته منم کم رو هستم فقط با ورودی های خودم اوکی ام به ترم پایینی ها سلا ...

اره بنظرم بی ادبیه سلام ندم

باز من خیلی اجتماعیم

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

اره بنظرم بی ادبیه سلام ندمباز من خیلی اجتماعیم

اره واقعا

هیچکی مثل من خجالتی نیست 😂

راستی شما تو دانشگاه چه مدل مانتو میپوشی؟