2777
2789
عنوان

و اما این بار زن داداش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 8203 بازدید | 116 پست
عزیزم يکم ملایم تر با این قضیه برخورد کن.... من که باشم عمرا بزارم خواهرشوهرم یک دقیقه بدون اینکه من ...

آره به من اطمینان دارم . همه به من اطمینان دارن . من شناخته شدم براشون . تعریف از خود نباشه آدم باشخصیت و باسوادیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من كه زن داداشت دنبال يكيه كاراشو بكنه وگرنه بچه يكسالشه و اگه معلم رسمي باشه فكر كنم مهد مجانيم دارن آدم وقتي كارمنده بچه مياره بايد بزاره مهد نبايد توقع كنه از ديگران اگرم دلش نمياد بشينه خونه دو سه سال بچشو نگه داره من به پرستار اعتماد نميكنم

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

من که ازدواجم کردم خیلی پیش اومده که بچه های خاهرمو نگه داشتم تا اون بره سرکار راستش فکره بدی هم دربارش نکردم چون خاهرمه و بچه‌ها شم دوست دارم اونقدر برام سنگین نبوده ولی برا شما سختیش اینه که یه شهر دیگه ان و برا یک سال تمام ازتون میخان بری

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
چطور همچين جسارتي دارند كه به شما همچين پيشنهادي مي دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام جاي سواله  فكر كنم ...

من دست کم نگرفتم خودمو . اونا خیلی پرتوقعن . مادر زنداداشم خیلی جوون و سر حاله اکی میگه من مریضم که کسی ازش توقع نداشته باشه . احساس میکنم اون بیشتر به زن دادشم خط میده

بهش بگو بده به خواهرات نگه دارن تجربشون بیشتره بهتر کمکت میکنن 

یا بگو بنظرم پرستار بگیرین بهتره منم بیام پیشتون بالاخره خرج دارم

خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو ...

ببین عزیزم هر کاری هم بکنی و اصلا اگه بری برادرزاده ات رو هم نگه داری آخرش تو خواهر شوهری!!!هر خوبی هم که بکنی به چشم نمیاد و ازت تشکر هم نمیکنن.حالا مثلا اگه فقط یه روز بچه ها خواهر زن داداشت نگه داره با کلی آب و تاب تعریف میکنن و میگن خاله بچه خیلی زحمت کشیده .

فاش میگویم و از گفته خود دلشادم                  بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم  
چه جوری قاطع جوابشون کردی؟

قاطی کردم گفتم شما کلفت مفت میخواین بالحن خیلی تند اگه یه بار دیگه تکرار کنی خودمم نمیتونم پیش بینی کنم چی جوابتو میدم رفتم توی اتاق در رو با سرعت زیاد کوبیدم به هم

الان زن دادشم دیگه خونمون نمیاد . تازه برای ایکه دل من بسوزه برادر های مجرد خودشو ورداشته  با ب ...

سلام پريسا جان به نظرم به نسبت آدماى اطرافت اگر توجه نكنى و فقط نظر واقعى خودت رو بگى فكر كنم مشكلات كمترى پيش بياد مادر شوهر ،عروس ،خواهر شوهر همه اسمايى هستن كه بار منفى دارن  . شما حق دارى به خواسته ديگران جواب منفى بدى حالا اين ديگران ممكنه مادرت دوستت هر كسى باشه اين ذهنيت رو اصلاح كن مطمئن باش حس بهترى پيدا ميكنى 

به خدا من همیشه سعی کردم از کسی چیزی نخوام . ما خانواده پرجمعیتی هستیم دو تا خواهرام و یه برادر دیگه ...

شما بچه کوچیکی ؟ ببین فکر نکن فقط شما اینطوری من به کرات دیدم این وضعیتو ... اصلا خودم یه خاله دارم ، خاله ی کوچیکمه حق مادری به گردن تمام ما داره چون سر زایمان و عروسی و هر برنامه خواهراش و برادراش این کمک بود ... اما در عوض اینام براش کم نمیزترن خدای نکرده چیزی بشه هواشو دارن ، اما طرف شما یکم غیر منطقی و خودخواهه ، در هر حال برای خاتمه این موضوعم شده دست از تلاش برای تحصیل و کار و ازدواج برندار که انشاءلله زبونشون از خوبی وضعیتت قفل شه

الان زن دادشم دیگه خونمون نمیاد . تازه برای ایکه دل من بسوزه برادر های مجرد خودشو ورداشته  با ب ...

رفتار برادر  و زن داداشتون اصلا درست نیست منم بچم دو سالی میشه پرستار داره از خواهرم کهمجرده و درس هم نمیخونه خواستم در عین این که عاشقش بود و منم میخاستم دو برابر بیرون بهش پول بدم قبول نکرد هیچکدوم زیر بار نرفتن منم پرستار گرفتم اما طلبکارم نشدم خب نمی تونه زورکه نیست 

کار خوبی کردی والا مردم بچه میارن زحمتش و میندازن گردن این و اون یکم احساس مسئولیت هم خوبه به خدا من خودم تو دوران دانشگاه حامله شدم ولی بچم برام مهم تر بود وایستادم بچم و بزرگ کردم حتی خونه مامانمم نذاشتم بچمو 

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .