2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم و مهمان همسایمون

233 بازدید | 21 پست

من ی تایمی خیلی شکاکی و بددلی بی دلیل داشتم 

واقعا جنون بود و الکی

درمان شدم

الان چند وقته دنبال درمان نیستم

دوباره فکر و خیال ها اومده سراغم 

چون همه انگ شکاک بودن و الکی گیر دادن بهم میزنن 

دیگه نمیتونم بد و خوب و واقعیت یا توهم، رو از هم تشخیص بدم 

براتون قضیه رو میگم شما بگید حق دارم ناراحت باشم یا اینم الکی از اون حس های بده 

شوهرم از سرکار اومده بود 

پایین منتظر آسانسور بوده 

ک ی دختره هم ،هم سن و سال خودم از بیرون میاد شوهرم خیلی خرید دستش بود

ما طبقه اول هستیم 

دیگه دیده بود این دختره میخواد سوار شه اومده بود از پله بیاد 

بعد من شنیدم دختره بهش گفت شما خیلی وسایل داری بیا با آسانسور برو من از پله میرم

شوهرمم گفت نه نه شما بفرما من راحتم 

و از این تعارف ها

شوهرم اومد خونه 

گفتم برای چی محبت میکنی؟؟

مگه عاشق چشم و ابروشی؟

تو این همه وسایل داشتی با آسانسور میومدی 

گفت آخه ما طبقه اول بودیم 

فکر کردم اون برای طبقه های بالاست

ک اونم از شانس مهمونه واحد بغلیمون بود

الانم کلا حوصله ی شوهرمو ندارم

خوشم نمیاد دختره بگه این مرده حتما از من خوشش اومده بهم محبت کرده خودش با کلی وسیله از پله رفته

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیر دادنت بیخود بود حالا اگه باهم میرفتن تو آسانسور باز میخاستی بهش گیر بدی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

منم بدم میاد شوهرم ب خانم ها ک میرسه زیادی مودب میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به نظرم چیز غیرطبیعی ای نیومد،تعارفات معمول بوده و قطعا دختره همچین فکری نمیکنه 

ولی مگه دو تاشون نمیتونستن با آسانسور بیان؟؟؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

حق با همسرتونه خب همسرتون که نمیدونسته اونم میاد طبقه شما طبق شعور وانسانیتش رفتار کرده گفته من طبقه اولم نزدیکه این میره بالاتر خوبیت نداره همین

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

گیرت واقعا الکی بود خب ادب حکم می‌کرده یه خانوم با آسانسور بره بالا تا آقا .خودتم بودی ازیه مرد توقع داشتی که تعارف رو بزنه و اگر نمی‌زد می‌اومدی تاپیک می‌زدی مرتیکه ی بیشعور خودش با آسانسور رفت من با پله ها 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حق با همسرتونه خب همسرتون که نمیدونسته اونم میاد طبقه شما طبق شعور وانسانیتش رفتار کرده گفته من طبقه ...

ب شوهرم گفتم داره موهات سفید میشه ولی آدم نشدی

فقط سرشو انداخت پایین تکون داد

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

به نظرم چیز غیرطبیعی ای نیومد،تعارفات معمول بوده و قطعا دختره همچین فکری نمیکنه ولی مگه دو تاشون نمی ...

خوب شوهره میدونسته ایشون چقدر حساسه،به نظرت میفهمید جفتشدن تو یه اسانسور بودن چه فکری میکرد

ب شوهرم گفتم داره موهات سفید میشه ولی آدم نشدیفقط سرشو انداخت پایین تکون داد

وا 🙄🙄مگه چیکار کرده !!؟؟به نظرم درمانتو ادامه بده شما انشاالله که حالت بهتر میشه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔