2777
2789
عنوان

و اما این بار زن داداش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 8203 بازدید | 116 پست
خب شما که برخورد کردین باشون تموم شده رفته ،ولی فکر نکنم اینکه پرستار نمیگیرن از خساست باشه بیشتر آد ...

نه بخدا خودم شنیدم یه بار داشتن بحث میکردن که پرستار بگیرن یه خانم میانسال رو هم در نظر گرفته بودن که کارش همینه . بعد با گوشای خودم شنیدم که دادشم گفت برای چی 300_400 تومن پول پرستار بدیم یه کاریش میکنیم . منظورش از یه کاری من بودم . بعدم یکی باشه تجربه شو داشته باشه آره . ولا من نمیتونم

الان زن دادشم دیگه خونمون نمیاد . تازه برای ایکه دل من بسوزه برادر های مجرد خودشو ورداشته  با ب ...

به قول کیمیا... جهندددددم  

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر داداشته که گذاشته حتا خانومش همچین فکری بکنه باید خودش به خانومش میگف که خاهر من نمیتونه... اص ...

دقیقا همسر من انقدر احترام خواهرشو داره 

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

به هیچ وجه قبول نکن اونا سراین موضوع هم ناراحت نشن سرموضوعات دیگه ناراحت میشن بنظرم زنداداشت حسوده که شمارو درحد پرستاربچه میبینه و خواستگار میپرونه حتما ازت پایینتره برات مهم نباشه ناراحتم شدن

تقصیر خودت و برادرته. میخوان شما ازدواج نکنی و سر کار نری بچه شونو نگهداری منت هم سرت بذارن. بنظرم ملایمت جواب نمیده باید قاطع بگی این حرف نشان دهنده بی شعوریه!

یکی از آشناهای ما خواهر سن بالاشو که مجرده کرده خدمتکار زن و بچش، هر روز بچه شو میذاره خونشون خودشونم ناهار و شام پلاسن. خواستگاراشم رد میکنن. من اصلا میبینمش حالم بد میشه به مادرم میگم هیچوقت حق نداری بعد ازدواج داداشم بچشو نگهداری برات وظیفه میشه، کسی ظرفیت خوبی نداره 😡 مادری که بچه میخواد بمونه خونش بچه داری کنه یا پرستار بگیره.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
نه خونه پدرتو ول نکن اواره خونه برادر و زن برادر شی... در نبود زن داداش مطمنن انتظار پخت غذا و نظاف ...

آره میخوان سر کارم برن حتما . تازه میتونه ساعات کارشو کم کنه فشرده یه روز بره منتها حقوقش نصف میشه قبول نمیکنه

نه بخدا خودم شنیدم یه بار داشتن بحث میکردن که پرستار بگیرن یه خانم میانسال رو هم در نظر گرفته بودن ک ...

اووف چقدر پروان تازه تو بری پرستارشون شی باید بهت پول بدن اگه منظورشون رایگان کار کردنه که خیلی توهین بزرگی بهت کردن مگه نوکرشونی عجباااااا😣😑

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
دقیقا همسر من انقدر احترام خواهرشو داره 

بایدم همینطور باشه اخه... من هنوز زنداداش ندارم و فعلن که رابطم با داداشم خیلی خوبه و جای خاهر ندنداشتمه

ولی اگ وقتی ازدواج کرد و تغییر کرد دیگ اصلا محلش نمیزارم چون از ادماییکه یه روزی یه جورن یه روزی یجور دیگ نفرت داااارم

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
بابات باید جلوشون در بیاد که مگه دختر من کلفته که باشه بیاد خونه تو کار کنه ببخشید این جکر گفتم اما ...

به خدا هیچ کس منو درک نمیکنه . به مامانم گفتم اگه دوباره گفتن تو جوابشون کن بگو نمیاد . مادرم گفت اونم پسرمه من نمیگم . خودت جوابشون کن

مامان من که هر وقت چیزی از من خواسته بهش نه نگفتم با اینکه 46 سالشه و حوون هم هست از روز ائل بارداری بهم گفته ثانیه ای بچتو نگه نمیدارم ثانیه ایی...

مادرشوهرمم که میگفت تو بچه بیار من بزرگ میکنم..

حالا میبینم یه ماه مونده به زایمان من قصد مهاجرت به شهر دیگه کرده..

منم دیگه توقع ندارم برا بچم پرستار میگیرم خدا خودش هوامو داره بهم تواناییشو بده زیر منت نرم..

شمام جوونی عزیزم خودتو بخاطر ناراحتی داداش وو زن داداش زیر بار حرف زور نبر یه مدت بگذره یادشون میره عادی میشه ...از اول مهر برو کلاس ثبت نام کن بگو خودم کار دارم

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

برات مهم نباشه اونا یه درخواست داشتن شماهم میتونی رد کنی.با اعتماد بنفس و قوی باش به خودت احترام بذار تا بقیه هم همینکارو بکنن درستو بخون خیلی مهم تره بعدا شاید موقعیت درس خوندن نداشته باشی از سرد شدنشونم اصلا نترس زمان همه چیزو درست میکنه

به خدا خیلی هم قیافه حق به جانب میگیرن . برادرمم با هام سرد شده

به درک!!!

اهمیت نده

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!