2777
2789
عنوان

و اما این بار زن داداش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 8202 بازدید | 116 پست

خب شما که برخورد کردین باشون تموم شده رفته ،ولی فکر نکنم اینکه پرستار نمیگیرن از خساست باشه بیشتر آدما ترجیح میدن یه آشنا از بچشون مراقبت کنه 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
خوب وقتی باهاشون برخورد کردی نتیجش چی شد؟

الان زن دادشم دیگه خونمون نمیاد . تازه برای ایکه دل من بسوزه برادر های مجرد خودشو ورداشته  با برادرم رفتن مسافرت اصفهان . مثلا حال منو بگیره  انگار من مسافرت ندیده م

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا قبول نکن بچه مسولیت داره فردا خون از دناغش بیاد بیچارت می کنن . اصلا چه معنی میده خونه زندگیتو ول کنی بری  آینده خودت رو خراب کنی . توقع برادرت خیلی زیاده

ممنونم خداجون

نه خونه پدرتو ول نکن اواره خونه برادر و زن برادر شی...

در نبود زن داداش مطمنن انتظار پخت غذا و نظافت هم ازت دارن دور از جونت میخوان در نهایت خدمه شون شی...

عزت نفس خودتو حفظ کن شما مسئول بچه برادرت نیستی فکر کنن توام ازدواج کردی نمیتونن..

زن داداشت خیلی برا بچش ناراحته نره سر کار والله...

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

تقصیر داداشته که گذاشته حتا خانومش همچین فکری بکنه باید خودش به خانومش میگف که خاهر من نمیتونه... اصلا نباید اجازه میداد اون بیاد بگه 

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

خیلی پررو ان و بیشتر هم تقصیر برادراته تا اونا۰ قبول نکن و در مورد کارم خودت دنبالش باش به امید این و اون نباش

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

به پدر و مادرت بگو باهاشون صحبت کنن که نمیتونی بری واقعا آدم اذیت میشه بره خونه کسی دیگه زندگی کنه تاز اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته تو رو مقصر میدونن

پسرم دنیای منه😍

تازه جدا از مسئولیت جانی بعدا باید جوابگوی تربیت بچه شونم باشی😐😐😐😐 بچه شون هر بی ادبی بکنه از چشم تو میبینن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
نه خونه پدرتو ول نکن اواره خونه برادر و زن برادر شی... در نبود زن داداش مطمنن انتظار پخت غذا و نظاف ...

👍👍دقیقا

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

پدر رمادرت چیزی بهش نمیگن?باهاش صحبت کنن

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗