2777
2789
من فقط میدونم قبول نکن نهایت دوروز میره تو قیافهبگومن خرج لباس و کارهای خودم‌میدم خرج خونه باتو

اتفاقا قبول کنه بگه هرچی هم پس انداز شد چه پول تو چ پول من نصف به نصف شریکی خونه ماشین بخریم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ وجه بهش فکرم نکن که قبول کنی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

دید من اینه که شما خودت مقصری باتوجه به تاپیکای گذشتت مردا از منت گذاشتن  متنفرن طلای منو خونه تو نداره بدشون میادشاید حس کنه تو با کار کردن خوردش مسکنی شاید از اینکه سرکار میری و غذات تازه نیست عصبیه شاید فکر میکنه پیشرفت میکنی ولش میکنی  طلاهارو پس گرفتی؟؟؟؟

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

مازنهاساده ایم 

اگرمیدونی میرسونه قبول نکن 

من خودم تاوقتی سرکارمیرفتم همه حقوقمو همون اول ماه خرج خونه میکردم حتی هزارتومنش وپس انداز نمیکردم درحدی ک وسط ماه پول رفت وآمدسرکارکم میاوردم

بعدا متوجه شدم آقا پولای خودشو پس انداز میکنه 

منم باردارشدن وبعدشم بچه کوچک الان مثل یه مرد خوب خرج خانه رومیده

خسته ام

وای ک س صبحی اعصابم خورد شد 

کار کنی خرج خونه و اجاره خونه بدی یهو طلاق بگبر دیگه تقش مرد چیه این وسط

طلاهات برداشته بزده خونه مادرش تو خواب ببیتی ادن طلاهارو فراموشش کن 

زن اینقدرررررر شل وارفته بی سیاست 

عقل نداری تو مثلا تحصیل کرده هم هستی بعد اینقدرررررررررررررر یی دست پا و بی عقل 

ی قرون هم نده 

من هروقت حقوق میگیرم خودم بدون اینکه به شوهرم بگم برای پس انداز خودم یه سکه پارسیان میخرم ،،وقتی خریدم بعد بهش میگم ،، چون اگر بدونه میگه نخر به درد نمیخوره کارگاه تموم شد میگم 😅

یکم براخونه اونم با رضایت خودم چیزی لازم باشه میخرم تو کارتم هم همیشه یه مقدار خیلی کم میزارم بمونه 

شماهم خیلی جدی بدون دعوا، گریه بگو من شوهر کردم زن نگرفتم عزیزم، چشم هرجا خودم لازم دونستم چیزی میخرم وگرنه خرج ونفقه با مرد خونست...

درکل هرچقدر مرد خوب هم باشه به نظرم باید زن هم پس انداز داشته باشه 

خانواده ی همسرم با اینکه خوب هستن ولی اصلا نمیدونن حقوق من چقدره، بارها پرسیدن ولی نگفتم چون لازم نیست بدونن

اینا تبعات همون تبلیغاتیه که خود مردم راه انداختن تو مجازی ،که آره تورم شده زن باااااید کمک کنه تو هزینه ها ،یا دنگ دیت اول و دختر بده ،دیگه اینقدر وقیح شدن که به زن میگن اجاره خونه بده ،آخه دهن سرویس شوهر کردی یا زن گرفتی 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
🫤خرید میکنم به چشمش نیومده این مدت خرید خودشو میبینه امشب بهم گفت ازین به بعد باتو خرید خونه

اسی اون وقت کارت دست کی باش این مهم؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

نه نکن اینکاررا

بگو اگر هرچه خریدیم هم نصف نصف میشه باشه 

البته من خرج های خودمو ازاول خودم دادم گاهی هم برای بچه هام خوراکی چیزی میخرم 

الیته پس انداز می کنم تهش میره به زندگی 

اما بازم میگم اشتباه کردم مرد باید هرجم میکرد بدعادت شده جدیدا ازش پول میخوام

زن که خرج نداره ارج نداره دقیقا درسته

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶