2777
2789
عنوان

و اما این بار زن داداش ...

8202 بازدید | 116 پست

سلام بچه ها . میدونم که اینجا اکثرا از دست خواهر شوهر مینالین ولی باور کنید من خیلی مظلومم.

البته شماها هم خودتون احتمالازن داداش دارین که من رو درک کنین. بذارید یه کم از خودم بگم . من از بچگی بچه درس خون بودم و دانشگاه هم توی یه رشته ی تاپ روزانه درس خوندم و ارشدمو هم گرفتم و فعلا مجردم . وبرای آزمون های استخدامی و دکتری هم مطالعه دارم . یه زن داداش دارم که معلمه برادرم هم همینطور معلمه و یه بچه کوچیک یه ساله دارن بعد الان که نزدیک مهره مشکل بچه شون رو دارن که چیکارش کنن اومدن به من میگن تو بیا پرستار بچه مون شو که ما بریم سر کار منم چند باربا شوخی و ملایمت و زبان خوش بهشون گفتم من نمیتونم  واقعاهم  تجربه شو ندارم واینکه مسئولیت قبول کردن سخته و  در حال حاضر من دارم مطالعه میکنم که برای آزمون های آینده آماده باشم .ولی اونا هی باز حرف خودشون رو میزدن  و ول کن نبودن میخوان از اخلاق و مدارا کردن من باهاشون سوء استفاده کنن منم یه آن قاطی کردم بد جوابشون رو دادم این درحالیه که اونا مرکز استانن و ما شهرستان زندگی میکنیم  یعنی من باید برم با اونا زندگی کنم و با اونا برای سر زدن بیام خونمون درحالی که وضع مالیشون خوبه خونه و ماشین هم دارن ولی از روی خساست نمیرن پرستار بگیرن. اینم بگم که برادرم توی دانشگاه های غیر انتفاعی و آزاد آشنا داره من چند وقت پیش بهش گفتم که برام صحبت کنه که برم تدریس کنم تا یه کار بهتر گیرم بیاد ولی برام کاری نکردن واقعا میتونستن ها ولی انجام ندادن یعنی خوبی درحقم نکردن که حالا انتظار داشته باشن ازم .تازه توی مراسم نامزدی برادر زن داداشم یه مورد خواستگار خوب برام پیدا شد اومدن با خودم وخواهرم صحبت کردن ولی زن داداشم نذاشت که جور بشه چون از فامیلای عروس بودن  یعنی خوبی نکردن هیچ بدی هم کردن آخه آدم اینقد پرتوقع. خدایی احساس میکنم خیلی مظلومم دلم برای خودم خیلی میسوزه 😢😢😢شما جای من باشید با این زن دادش چه طور برخورد میکنید؟

واااا یعنی چی تو پرستار بچه م شو؟قبول نکن عزیزم...

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

خوب وقتی باهاشون برخورد کردی نتیجش چی شد؟

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان قبول نکن ...

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
به خدا خیلی هم قیافه حق به جانب میگیرن . برادرمم با هام سرد شده

حق ندارن همچین رفتاری کنن

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

اهمیت نده بهش عزیزم کارخودتو بکن ،من زنداداش ندارم ولی ی زندایی دارم از وقتی اومد چ بدیهایی ک نکردهمیشه هم خواهرشوهرا بد نیستن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

ولی به نظر من بیشتر برادرتون مقصره تا زن داداشتون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه بار دیگه که ازت خاستن خیلی محکم بگو نه من از خودم کارو زندگی دارم نمیتونم بیام اونجا دایه ی بچت بشم... اینم حتما بهشون بگو که ازشون یه کاری خاستی واست جور نکردن...

یجوری رفتار کن که بفهمن واسه خودت و وقتت ارزش قائلی حتا اگ درحال حاضر بیکاری  

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

اصلا به هیچ عنوان قبول نکن

بعد عادت میکنن تازه بهشون مزه میده سال دیگه یکی دیگه میارن میندازن گردنت

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+