2777
2789
عنوان

عرق زیاد

565 بازدید | 36 پست

سلام

من پسرم و ۲۵ سالمه

چرا اینقدر وحشتناک عرق میکنم و گرمم میشه؟؟ 

تو خانوادمون مثلا مامان و بابا شاید گرمشون نباشه ولی من هم گرممه هم عرق میکنم و اولین کسیم که میگه کولر بزنیم منم

مثلا بابام گرمش نیست ولی عرق کل لباسمو خیس کرده

پشت فرمون هم موقع رانندگی بیشتر از بابام عرق میکنم

کسی میدونه چمه؟؟؟ احساس میکنم مشکلی دارم و بیش از حد عرق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر همسرم مثل شماست

درسته واقعا دیروز اذیت شدم برق رفته بود 

هر چی با دستمال خشک میکردم هی باز عرق میکردم که اخرش مجبور شدم برم حموم تا درست شدم

درسته واقعا دیروز اذیت شدم برق رفته بود هر چی با دستمال خشک میکردم هی باز عرق میکردم که اخرش مجبور ش ...

بله خیلی سخته فقط باید زیر نظر دکتر غدد و طبق بدنتون تغذیه رو رعایت کنید

‌متاهل ،درخواست ممنوع ⛔پروردگارا جز تو پناهی نیست🌺

درسته واقعا دیروز اذیت شدم برق رفته بود هر چی با دستمال خشک میکردم هی باز عرق میکردم که اخرش مجبور ش ...

هوا هم واقعا بیشتر از حد تحمل گرمه

کدوم شهرید

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره قرص میخورم و ازمایشیم که ۳ هفته پیش دادم اوکی بودولی باید قرص لئوتروکسین بخورم هر روز صبح

لووتیروکسی می خورید، تیروئید کم کار دارید ، نه پر کار.

خود کم کارز تیروئید کلا عدم تحمل به گرما و سرما میده.

کم کاری تیروئید حتی قرص هم بخوری و نرمال باشه مقدارش، عوارضش هست.

ولی من فکر کنم عرق کردن شدید و اینا مربوط به هوای خیلی گرم این روزها باشه، چون همه گرممون میشه.

و پدرتون چون سنشون از شما بیشتره خب تحمل سرما ندارن