2777
2789
عنوان

عرق زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 36 پست
هوا هم واقعا بیشتر از حد تحمل گرمهکدوم شهرید

درسته گرمه

تهران

ولی مثلا خانواده گاهی اوکین یا عرق نمیکنن

مثلا من پشت فرمون که میشینم برای رانندگی حتی تو هوای خوب بعد یک ساعت لباسم و پشتم کامل خیس میشه از عرق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تیروئید کم کار دارم به شدت عرق میکنم و گاهی لباسام کامل خیس میشه با اینکه تازه حمام بودمفکر میکنم مشکل از تیروئید هست چون قبلاً چنین مشکلی نداشتم

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
لووتیروکسی می خورید، تیروئید کم کار دارید ، نه پر کار.خود کم کارز تیروئید کلا عدم تحمل به گرما و سرم ...

اخه تو هوای خنک و خوب پشت فرمون که میشنم پشتم میشه پر عرق در حالتی که بقیه این جوری نیستن

ازمایشام که نوشته سالمن تیروییدم ولی با قرص ثابت نگه میدارم

غلظت خون و حرارت کبد دارید بهترین کار برای برطرف کردن این حالت حجامت عام با تیغ های عمیق هست

راهی به جز حجامت نیست؟؟؟ مثلا با قرص یا دارو یا چیز دیگه

ازمایش کلی خونم میگفت چربی ندارما

من تیروئید کم کار دارم به شدت عرق میکنم و گاهی لباسام کامل خیس میشه با اینکه تازه حمام بودمفکر میکنم ...

اره مشکل تیروییده

خیلی سخته و بدم میاد

من حموم میرم درست میشم از عرق هوا هر چی گرمم باشه اوکی میشم

درسته گرمهتهرانولی مثلا خانواده گاهی اوکین یا عرق نمیکننمثلا من پشت فرمون که میشینم برای رانندگی حتی ...

منم تهرانم اصلا امسال خیلی بیشتر از هر سال گرمه و اصلا دنبال علتش تو خودتون نباشید

خانواده معمولا اونایی که سن بالاترن انگار خیلی مشکلی ندارن

مامان من می گه گرمه ولی کولر روشن نمی کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
راهی به جز حجامت نیست؟؟؟ مثلا با قرص یا دارو یا چیز دیگهازمایش کلی خونم میگفت چربی ندارما

خوردن شربت سکنجبین و کاسنی و خاکشیر

که البته باز هم تاثیرش نسبیه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خیلی ممنونم ازتون بابت راهنماییتون

اینو گذاشتم  که دوستمون گفتن برا پرکاری نیست همسر خودم تیروئید کم کار دارن ولی عرق نمیکنن خیلی

‌متاهل ،درخواست ممنوع ⛔پروردگارا جز تو پناهی نیست🌺

منم تهرانم اصلا امسال خیلی بیشتر از هر سال گرمه و اصلا دنبال علتش تو خودتون نباشیدخانواده معمولا اون ...

خداروشکر با کولر مشکلی نداریم

اخه تو فصل سرما یا وقتی هوا خوبه برای رانندگی بعد ۱ ساعت پشتم حسابی عرق میکنه و لباسام خیس میشه