2777
2789
عنوان

بیاییداززندگیم بگم خیلی درعذابم

237 بازدید | 11 پست

من۲۶سالمه چند وقت دیگه آزمون وکالت دارم امابشدت ذهنم بهم ریخته ازدست کارهای مامانم 

مادر نیست،انگارانسان هم نیست،ازسرتاپاش دروغه انگارازاولش دروغ بوده بعددست وپادراورده حاضره بخاطرغریبه هابچه شوزیرپاش بذاره 

هرادم اشغالی روتوی خونمون راه میده،از زمان تولدمن ازپدرم طلاق گرفته بعدازپدرم دوتاازدواج ناموفق داشت که بعدازجدایی ازشوهرسومش دیگه ازدواج نکرداماخدابده برکت که هرروزبایکیه رسماً به ف ا ح ش ه هست،اشتباه زیادداشته وداره امابی مسئولیته عادت داره که منومقصرهمه چیزبدونه خیلی آزارم میده بارفتارهاش باروانم بازی میکنه این زن 

پدرم که معتادبودوزندگی نداشتن وقتی میخواستن ازهمدیگه جدابشن مامانم متوجه میشه منوحامله هست وقتی من بدنیامیام ازهمدیگه جدامیشن من یه برادرم دارم که اون ازم بزرگتره ازدواج کرده و زن و بچه داره...مامانم وقتی ازپدرم جدامیشه من وبرادرم رونمیخواسته اما به اصرارمادربزرگم حضانت مارومیگیره ازپدرم ویژه زمین هم ازپدرم میگیره

بعدازجداییش ازپدرم من وبرادرم رومیذاره خونه مادربزرگم وخودش فرارمیکنه ازخونه،ازروستافرارمیکنه میره توی شهر توی شهربایکی ازادمهایی که توی روستای نزدیکتربوده اشنامیشه اون اقاخلافکاربوده مامانم باهاش ازدواج میکنه وباهمدیگه قاچاق مواد مخ د رمیکنن زندگیشون خوب بودوپول خوبی درمی اوردن ماهم پیش مادربزرگم توی روستابه سختی وفقرمیگذروندیم تااینکه یه روز یک نفرازروستای مادربزرگم که ازاوضاع واحوال ماخبرداشته مامانموتوی بازارمیبینه باتیپ وظاهرانچنانی وبهش ازاوضاع واحوال مامیگه،اون آدم به مامانم میگه توکه وضعیت مالیت خیلی خوبه شنیدم بافلانی ازدواج کردی بچه هات توی سختی وفقردارن میگذرونن هرچیم نباشه اونهابچه هات هستن وتوهم که الان چندسال ازفرارت گذشته وازدواج مجدد کردی بیاوبرگردبه بچه هات سربزن وبهشون رسیدگی کن الان اگربرگردی کسی بهت چیزی نمیگه چون خونه وزندگی خوبی داری از خودت خلاصه مامانم دلش نمیخواسته بیاددنبالمون بااکراه امامیادبه روستایادمه اولین بارکه مامانمودیدم حدود۶سالم بود یه زن غریبه 

سلام خواهر خیلی ناراحت شدم واقعا همه ما به نحوی مشکل داریم.اگر مستقل هستید کارتون راحتتره.شما که راه درس رو انتخاب کردید ادامه بدید به دور ازین افکار آزار دهنده.فقط روی خودتون تمرکز کنید اصلا بهش فکر نکنید بشینید بخونید خدا بزرگه. بخونید مستقل شید نصف مشکلات تمام میشه اونوقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خواهر خیلی ناراحت شدم واقعا همه ما به نحوی مشکل داریم.اگر مستقل هستید کارتون راحتتره.شما که راه ...

امیدوارم قلبم داره میترکه جزاینجاجایی نبودفریادبزنم بی کسیمو

امیدوارم برای هممون خیرپیش بیاد

اسم مادر و یدک میکشیده

منم براش ناراحت ومتأسف میشم برای گذشته ش حتی همین امشب که می‌نوشتم همه چیزو بازم براش ناراحتم اماواقعامن مقصرگذشته ی مامانم نیستم همش انتخابهای اشتباه خودشه 

می‌دونی ازخودش داستان میسازه ومیگه که اره من بهاطرشماهابااون مردی که۲۰سال ازخودم بزرگتربودازدواج نکردم وثروت هنگفتی بدست نیاوردم درحالیکه خودش رفت دنبال هوا وهوسش بایه جوون هیچی ندارکه تهش بهش خیانت کرد

ازطرفی بعدازجداییش ازاون شوهرسومش همش به شوهرسومش می‌گفت من بخاطرتوازفلانی بااونهمه ثروت گذشتم تهش تواینطوری درحالیکه همزمان خودش هم با ده نابود

می‌دونی یه وقتهایی ادمهااینقدردروغ میگن ودنبال مقصرمیگردن که خودشونم دروغهای خودشونوباورشون میشه 

من بچه بودم ودرکی اراتفاقات دورم نداشتم اماهمه چیزرومیدیدم شاهدهمه چیزبودم والان خوب درک میکنم دلیل همه ی اتفاقاتی که توی گذشته افتاده وهمینطوردرست وغلط کارهای مامانموکه مقصرهمش خودشه بااینحال عاشق اینه که توجیحات مسخره برای بزرگترین اشتباهاتش بیاره وبگه شمابچه هام مقصرهستیددیوانه هست این ادم حس میکنم اگر یه حرکتی نزنم منم روانی شم کنار این زن

ای بابا چقدرسخت بوده براتون.خب....؟

عزیزم ادامه داستان زندگیم توی تاپیک قبلیمه دیشب اشتباهی همزمان دوتاتاپیک خورده ومن فقط توی یکی کل داستانمونوشتم وکپی کردم

راستش حتی متوجه نشدم الان اومدم سربزنم،دیدم دوتاتاپیک خورده که یکیش ناقصه

توی تاپیک قبلیم کامل هست

سلام خواهر خیلی ناراحت شدم واقعا همه ما به نحوی مشکل داریم.اگر مستقل هستید کارتون راحتتره.شما که راه ...

عزیزم ادامه داستان زندگیم توی تاپیک قبلیمه دیشب اشتباهی همزمان دوتاتاپیک خورده ومن فقط توی یکی کل داستانمونوشتم وکپی کردم

توی تاپیک قبلیم کامل هست

میشه لایکم کنید

توی تاپیک قبلیم کامل هست

اسم مادر و یدک میکشیده

توی تاپیک قبلیم کامل هست