2777
2789

22 سالگیش دقیقا دوسال بعد ازدواجش بابام فوت میکنه از نظر قیافه هم خیلی زیباس ولی شکسته شده جوری که جای اشکاس لک شده رو صورتش از بچگی تا الان که یه 19 سالی میگذره هرشب بیصدا گریه میکنه ازدواجم نکرده چون به بابام قول داده منو زیر دست یه مرد دیگه نبره 

امشب سالگرد روزیه که بابام فوت شده یه جوری اشک میریزه با هر اشکش هزار بار قلبم میشکنه خیلی سختگی کشیده تورو خدا با دل پاکتون دعاش کنید اگه دعا کردید لایک کنید واستون حمد بخونم ممنون از مهربونیتون

خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕 

آخیییی، عزیزم💔 چقدر سخت!!!  

برای آرامش دلشون آیت الکرسی میخونم،  خدا پدرت هم رحمت کنه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مامان منم دعا کنید این روزا اصلا حالش خوب نیست مشکلات روحی و مشکل با بابام😔😔😔منم براتون صلوات میفرستم

میشه لطفا برای خوب شدن رابطم با عشقم یه صلوات بفرستید منم متقابلاً میفرستم♥️
آخیییی، عزیزم💔 چقدر سخت!!! برای آرامش دلشون آیت الکرسی میخونم، خدا پدرت هم رحمت کنه

خیلی ممنونم عزیزم ...منم واست حمد خوندم امیدوارم به هرچی میخوای برسی ❤️

خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕 
خیلی ممنونم عزیزم ...منم واست حمد خوندم امیدوارم به هرچی میخوای برسی ❤️

ممنون❤

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
روح پدرتون شاد انشاالله روزگار بر وفق مراد مادرت باشه ، براسون حمد خوندم برام دعا کن آبروم حفظ بشه

خیلی ممنونم عزیزم منم واستون خوندم ...‌❤️

واسه مامان منم دعا کنید این روزا اصلا حالش خوب نیست مشکلات روحی و مشکل با بابام😔😔😔منم براتون صلوا ...

الهی مشکلش حل بشه و به هرچی میخواد برسه حمد خوندم ...❤️

سایشون مستدام عزیزم انشاءالله شاهد موفقیت وخوشبختی شما باشن که جبران بشه سختی که کشیده

خیلی ممنونم عزیزم❤️ 

خدا پدرتون رو رحمت بکنه ولی کاش پدرتون ، این چنین درخواستی نداشتن . حقیقتا زندگی رو تنهایی با بچه اد ...

میای ممنون عزیزم، دقیقا خیلی اذیت شده و میشه نباید این درخواست رو میکرد اصلا تازه خانواده بابامم اصلا هیچ کمکی نکردن و عین خیالشونم نیست حتی و خونه و ماشین طلاهای مامانمم برداشتن ... ولی خب خانواده خود مامانم خوبن

میای ممنون عزیزم، دقیقا خیلی اذیت شده و میشه نباید این درخواست رو میکرد اصلا تازه خانواده بابامم اصل ...

ماشا....عوض اینکه زیر بال و پرشون بگیرن همه چیرو هم از مادرت گرفتن ؟؟؟!!!! مادرتون و خونواده اش هم سادگی کردن .به هر حال ارث و نمی‌دونم مهریه و یه هشتم ملک و...که دقیق  نمی‌دونم به مادرتون نرسید ؟؟به شما چطور ؟؟ نظرم اینه اشتباهه بعد فوت همسر، دوربر نذارن دیگری ازدواج بکنه به هر حال ، یه زمانی فاصله انداختن چه از باب احترام چه ...لازمه مثلا سه سال اینا ، ولی بعد اون هر کسی به هر دلیلی خواست باید ازدواج بکنه . خانم تنها باشه ترس و مشکلات مالی و....داره مرد باشه پخت و پز و..داره و سایر مشکلات که با سن بالا رفتن سراغ آدم میاد. خدارو شکر لااقل خونواده ی مادرت خوب بودن . فقط سعی کن مادرت اگه افسرده شده که بعید نیست مادرت رو از اون حال و هوا در بیاری . عزاداری بخاطر  نبود کسی ، خوب به هر تو یه مناسبتی یاد افتادن بد نیست ولی همیشگی باشه روح و روان آدم مریض میشه. 

ماشا....عوض اینکه زیر بال و پرشون بگیرن همه چیرو هم از مادرت گرفتن ؟؟؟!!!! مادرتون و خونواده اش هم س ...

مامانم از ترس اینکه منو ازش نگیرن هیچی نگفته بهشون....

دقیقا منم بهش میگم باید ازدواج میکردب ولی خب .... الانم یه نفر هست مامانم خودش میگه من اگه بشه فقط همین ادم وگرنه دیگه ازدواج نمیکنم امیدوارم شرایطشون جور بشه داییم راضی بشه ....

وگرنه که خیلی افسردس