2777
2789
عنوان

وسواس فکری درد بی درمان

608 بازدید | 47 پست

خسته شدم خسته 

ده ساله ازین دکتر به اون دکتر 

طی دو هفته برای یک عفونت اداری ساده 4 بار دکتر رفتم 5میلیون خرج کردم دکتر میرم میگه خب خوب شدی میام خونه دو ساعت حالم خوبه فرداش دوباره خدانکنه جایی م درد بگیره باز میرم دکتر... اصن یادم نیست آخرین بار کی خندیدم مدتهاست از رابطه جنسی با همسرم امتناع می کنم بهونه میارم اصلا حالم از رابطه بد میشه از کارم استعفا دادم همش و همش وسواس فکری اضطراب 

خدایا کمکم کن 

ای که دستت می رسد کاری بکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه درمانی نداره. فقط یه دوره کم میشه یه دوره زیاد.

درضمن اینجا رو با اتاق خواب خصوصی اشتباه نگیر. تاپیک مورد دار بزنی فورا گزارش میخوره

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
آره درمان نداره دقیقا اتاق خواب خصوصی چیه؟؟

اون تاپیکتت که عنوان نوشته بودی کیا جدا میخوابن.

اونو میگم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
آهان دیدم بسته شد مهم نیست من نتیجه اماری م رو گرفتم 😂😂

خیلی پرویی خیلی بی حیایی🤨 اینجا کلی کاربر آقا هست.

سرتو نکن تو رخت خواب مردم. به تو چه آخه

خیلی پرویی خیلی بی حیایی🤨 اینجا کلی کاربر آقا هست.سرتو نکن تو رخت خواب مردم. به تو چه آخه

این چ  طرز حرف زدنه 

بتوچه آخه 

کی سرشو کرد تو رختخواب مردم از دیشب هی داری چرت و پرت میگی ب روت نیوردم حد خودتو بدون ی تاپیک بود ک نیاز داشتم افراد باهام همدردی کنن تو چرا سوختی بتوچه اصلا 

این چ طرز حرف زدنه بتوچه آخه کی سرشو کرد تو رختخواب مردم از دیشب هی داری چرت و پرت میگی ب روت نیورد ...

چرت و پرت تو گفتی. تو چیکار داری کی پیش شوهرشه هی تنهاس؟

اینجا سایت عمومیه نه اتاق خواب‌

سرتو از رخت خواب مردم بکش بیرون

@niniyar_5   داره بی ادبی میکنه.

این چ طرز حرف زدنه بتوچه آخه کی سرشو کرد تو رختخواب مردم از دیشب هی داری چرت و پرت میگی ب روت نیورد ...

واقعا واسه خودتو خانوادت متاسفم... خیلی بی حیایی

تو باید حد خودتو بدونی.

@niniyar_5  نی نی یار جان این کاربر بخاطر تاپیک دیشبش چرا تعلیق نشد؟ پرسیده بود کیا تنها میخوابن کیا با شوهرشون.

تو باید حد خودتو بدونی.@niniyar_5 نی نی یار جان این کاربر بخاطر تاپیک دیشبش چرا تعلیق نشد؟ پرسیده ...

آخه بتوچه 

برو درت رو بزار 

سرت تو تاپیکهای بقیه نباشه 

انقد بیکاری که همش تو تاپیک بقیه هستی 

بعد برای من نی نی یار تگ میکنی😂 حرف دهنت هم بفهم بی حیا تویی که ب بقیه کار داری مگه تو زندگی تو سرک کشیدم که انقد سوختی 

اصن به تووووچههههه 

بعدم کاربری تعلیق ام بشه برام مهم نیست جایی که آدمایی مثل تو ندیده نشناخته به آدم بی احترامی می کنن جای من نیست خیلی متاسفم برات امیدارم از بیکاری دربیاری