2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرین باری که به چنین سوالی جواب دادم یا فکر کردم احتمالا دبیرستان بودم، حدود بیست سال پیش

الگوی خاصی ندارم. برای بعضی شخصیت های تاریخی و... احترام قائلم یا به نظرم جالبن

بیشتر سعی می کنم از اصول اخلاقی و... که بهشون متعقدم پیروی کنم تا شخص. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
الگوی من برادر بزرگم بود ،ایشونم واقعا موفقه توی زندگیش، من هر کاری کرده انجام دادم اما کمترش،در همو ...

اینم خوبه که الگوی آدم جلوی چشمش باشه

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
آخرین باری که به چنین سوالی جواب دادم یا فکر کردم احتمالا دبیرستان بودم، حدود بیست سال پیشالگوی خاصی ...

منم آخرین بار تو مصاحبه گزینش جواب دادم ولی صادقانه نبود

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
منم آخرین بار تو مصاحبه گزینش جواب دادم ولی صادقانه نبود

برای گزینش که فکر کنم متاسفانه آدم مجبور شه دروغ بگه، مشخصه دنبال چه مدل جوابی ان....

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.