2777
2789
الان مسیر زندگیش داره ازم جدا میشه، دوست دارن مهاجرت کنن، بلاخره هم میرن، دخترشونم بزرگ شده و من بلا ...

خیلی سخته منم با اینکه عاشق برادر زادمم می‌دونم بزرگ بشه ازم فاصله میگیره ولی معلومه خانوم بافرهنگی هستی که مانع برنامه هاشون نمیشی

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته منم با اینکه عاشق برادر زادمم می‌دونم بزرگ بشه ازم فاصله میگیره ولی معلومه خانوم بافرهنگی ...

ممنون از تعریفت، خیلی دوستشون دارم، برادرم و همسرش خیلی چیزا یادم دادن، امیدوارم همه خوبی شون توی زندگی بچه هاشون جبران بشه

راس میگی حیف نمیتونم بخندم

بخند بابا دنیا دو روزه یک روزو نیمش رفته مونده نصف روزی بیخیال چه دلخوش باشی چه دلتنگ ی فرق کوچلو داره اگه گفتی فرقش چیه

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..
بخند بابا دنیا دو روزه یک روزو نیمش رفته مونده نصف روزی بیخیال چه دلخوش باشی چه دلتنگ ی فرق کوچلو دا ...

الان زنگ زدیم تو گزینش یه آشنا داریم میگه میرم از دادگستری استعلام میگیرن سایتایی که رفتینو میبینن یعنی میفهمن من تو این سایت عضوم ومیام اینجا پیوی ها رم میبینن

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
می‌دونی الان غم تموم عالم رو قلبم سنگینی میکنع😭

ول کن تورو خدا .فرقش اینه اونایی که دلشون خوشه برای خودشون دعای طول عمر میکنند و اونایی غمگینن دعای خلاصی عمر 

الان زنگ زدیم تو گزینش یه آشنا داریم میگه میرم از دادگستری استعلام میگیرن سایتایی که رفتینو میبینن ی ...

غلطفا کرده .مگه تو عضویت سیاسی داشتی یا تبلیغ ضد امنیتی کردی

منم دعا میکنم خلاص شم

ببین عزیزم ما که ندیدیم کسی باغصه حالش خوب شه یا بادعا بمیره بس بفکر خودت باش فردا خدای ناکرده سکته میکنی میفتی دختر پسرت خانواده ت نهایتش یکماه هواتو داشته باشن بعدش خسته میشن .بس بفکر خودت باش