2777
2789
بابات دیشب معذرت میخوام تو بازی ی حرفی زدم نباید میزدم شرمنده تم

نه حرف بدی نزدی اتفاقا خیلی هوام عوض شد 

راستی نگفتی چند سالته بچه داری ازدواج کردی نیلوفر پرسید چند سال داری نمی‌دونستم من نیلورو هم نمی‌دونستم

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حرف بدی نزدی اتفاقا خیلی هوام عوض شد راستی نگفتی چند سالته بچه داری ازدواج کردی نیلوفر پرسید چند ...

ببین از اونجایی که من فرد مهمی هستم اگه لو برم هرآن ممکنه ترور بشم بس اینجا معذورم بگم 🤣🤣🤣🤣

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..
تو آزمون آموزگاری قبول شده بودم تو کتبی برای گزینش و مصاحبه رفتم ولی قبول نشدم

مطمئن باش ربطی به این سایت نداره خیالت راحت.چون سایت زنانه هستش.بعدشم تو نه کار ضد اخلاقی انجام دادی نه حرف سیاسی وضد امنیتی زدی فقط درد دل کردی بس مال این سایت نیست احتمالا تحقیقات محلی ازت بد گفتن

مطمئن باش ربطی به این سایت نداره خیالت راحت.چون سایت زنانه هستش.بعدشم تو نه کار ضد اخلاقی انجام دادی ...

اون گفت تو گزینش مشکلی نداشته  نمی‌دونم واالا تو کارنامه نمی‌دونم کدوم نمره مال گزینشه که

اون گفت تو گزینش مشکلی نداشته نمی‌دونم واالا تو کارنامه نمی‌دونم کدوم نمره مال گزینشه که

تمام مراحلی که برای استخدام در یک اداره انجام میشه بخصوص تحقیقات محلی ومصاحبه میشه گزینش بس اگه مشکلی نداشتی چرا رد شدی خواسته ی چیزی بهت بگه تورو از سرش وا کنه

تمام مراحلی که برای استخدام در یک اداره انجام میشه بخصوص تحقیقات محلی ومصاحبه میشه گزینش بس اگه مشکل ...

آخه گزینش و مصاحبه علمی جدا بود مصاحبه علمی خودش سه مرحله داشت 

خوب مطمئنی تو گزینش رد شدی شاید علمت کم بوده 🤣🤣🤣

آره علمم کم بود😂😂خودم از خودم راضی نبودم حالا آشنا تو این جاها بدرد میخوره یا نه 

راستی تو شاغلی یا خانه دار😂

آره علمم کم بود😂😂خودم از خودم راضی نبودم حالا آشنا تو این جاها بدرد میخوره یا نه راستی تو شاغلی یا ...

من تارک دنیا هستم هیج کدوم🤣🤣🤣