2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی خانوم دکتر اصلا از این جهت نگاه نکرده بودم به موضوع که میشه از چند نفر هم زمان الگو گرفت ببخشید ...

عزیزم دکتر براتون تشخیص افسردگی، اختلال شخصیت دو قطبی یا اختلال شخصیت مرزی کدوم رو داده؟

چون این ۳ تا اختلال بیشتر با افکار خودکشی درگیرن

میشه بیشتر از علائمتون بگید؟

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
عزیزم دکتر براتون تشخیص افسردگی، اختلال شخصیت دو قطبی یا اختلال شخصیت مرزی کدوم رو داده؟چون این ۳ تا ...

بیشتر وقتا کسلم کارامو به تعویق میندازم حوصله بیرون رفتن ندارم بیشتر شبا با گریه می‌خوابم قبلا زیاد عصبانی میشدم وخودمو میزدم الان بهترم دکتر قبلیم دپاکین وکوتیاپین کلونازپام برام نوشته بود اما خیلی حالمو بدتر کرده بود واقدام به خودکشی کردم اونم نوشت که برم بستری بشم شوهرم نبرد رفتیم دکتر دیگه نورتریپتیلین و اس سیتالوپرام وکلونازپام نوشته ولی خودم احساس میکنم زیاد تاثیر نداره چون کارامو باز به زور انجام میدم وتا به مشکلی میخورم در باره راههای خودکشی فکر میکنم اینم بگم خیلی حالم خیلی به رفتارهای همسرم بستگی داره اون اصلا منو همراهی نمییکنه بیشتر روزا باهام قهره وهمیشه منو سرزنش می‌کنه وایراد میگیره 

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
بیشتر وقتا کسلم کارامو به تعویق میندازم حوصله بیرون رفتن ندارم بیشتر شبا با گریه می‌خوابم قبلا زیاد ...

عزیزم افسردگی دارید ولی خیلی شدید نیست که نیاز به دارو داشته باشید

به نظرم به جای مراجعه به روانپزشک که فقط بلد هستند دارو تجویز کنند و بعضا حال طرف رو بدتر کنند و هیچ راهکار شناختی بهتون نمی دهند پیش یک روانشناس خوب و باتجربه بالینی تو شهرتون برید و به توصیه هاش گوش کنید و جلسات درمانتون رو تکمیل کنید

فقط عزیزم قبل رفتن حتما در مورد روانشناس تحقیق کنید که از این پولکی ها نباشه 

هیچ چیز مثل مشاوره روانشناسی حضوری در چندین جلسه نمی تونه مشکلتون رو حل کنه به شرطی که مشاورش واقعا با تجربه و دلسوز باشه

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
عزیزم افسردگی دارید ولی خیلی شدید نیست که نیاز به دارو داشته باشیدبه نظرم به جای مراجعه به روانپزشک ...

ممنون عزیزم می‌دونم اگه شرایط زندگیم عوض بشه روحیه منم بهتر میشه خیلی سعی کردم ولی متاسفانه همسرم همکاری نمیکنه کار پیدا کردم تو خونه انجام بدم مانعم شد روابطمو محدود کرد حتی وقتایی که مثلاً با خالم تلفنی حرف میزنم میگه بزن بلندگو 

فقط یه نینی سایتو نمیدونست که از شانس بد من فهمید دوهفته گوشیمو گرفت بعد دوهفته گفت دیگه نبینم میری تو این جور سایتا با شمارهای که اون نمیدونه میام این شمارمو سوزوندم ولی باز میترسم بفهمه

بس یادت باشه از موضوع پرونده چشم پوشی کن وبیخیال تفهیم اتهام شو

ببین از دیروز به خاطر رفتارت ناراحتم خیلی بچه ای که از یکی دیگه ناراحتی جواب منو نمیدی نکنه باز تقصیر من میدونی همه چی رو من از جمعتون میرم ولی بدون این رسمش نبود

ببین از دیروز به خاطر رفتارت ناراحتم خیلی بچه ای که از یکی دیگه ناراحتی جواب منو نمیدی نکنه باز تقصی ...

سلام شرمنده که باعث ناراحتی شما شدم بخدا منظوری نداشتم 

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..