تا حالا حس کردین همسرتون به کسی نظر داره؟
من چند تا رفتاراشو میگم شما بگید حستون چیه؟
اول بگم که از فامیلای خودشونه و ازش چند سالی بزرگتره متاهله و ی دونه هم بچه داره و خوشگله البته منم خوشگل و جوونترم و خانواده ام از همسرم و کل فامیلش سرترن.
اوایل عقدمون بعد از مهمونی ازم پرسید فلانی تو مهمونی بهت چی گفت؟در صورتیکه من با چند تا خانوم تو اون جمع حرف زدم براش مهم بود اون به من چی گفته!وقتی پرسیدم چرا میپرسی گفت هیچی همینطوری میخواستم بدونم شما در مورد چی حرف میزدین؟ همونجا حس بدی بهم دست داد احساس کردم اون خانم چیزی میدونه که همسرم نمیخواد من بفهمم مثلا آتویی چیزی ازش داره
ی مدت هم تو گروه خانوادگی بلافاصله پشت سر چتای اون خانم میومد حرف میزد و نظر میداد مثلا اگه اون میگفت سلام بلافاصله میومد سلام میداد.با بقیه اینجوری نبود حتی با من.حالا نیایید بگید چه حساسی تو بخدا خیلی ضایع بود رفتارش و زیاده روی میکرد انگار مثلا رو گوشی خوابیده بود اون پیام بده بیاد جواب بده.
بعد یه شبایی با اونا میرفتیم پیاده روی همسرم وقتی حرف میزد انگار مخاطبش فقط اون خانوم بود فقط به اون نگاه میکرد و تعریف میکرد نه به من نگاه میکرد.
یه بار هم تو خیابون پارک کرده بودیم اون خانوم با ماشین از کوچه در اومد یهو همسرم ذوق زده شد دستشو بلند کرد و بلند داد زد سلااااام بعد با ماشین افتاد دنبال ماشینش بوق میزد :/
اینجا دیگه من طاقت نیاوردم و رفتاراشو به روش آوردم که گفت خجالت بکش و این حرفا چیه و از بعد اون خیلییییی مراعات میکنه ولی هر از گاهی من یاد رفتاراش میفتم اذیت میشم. (همسرم کلا خیلی آدم چشم پاکیه و با نامحرم خیلی حد و حدودا رو رعایت میکنه . برای همین از رفتارش با این شخص در عجبم)
نظر شما چیه؟