2777
2789

تا حالا حس کردین همسرتون به کسی نظر داره؟

من چند تا رفتاراشو میگم شما بگید حستون چیه؟

اول بگم که از فامیلای خودشونه و ازش چند سالی بزرگتره متاهله و ی دونه هم بچه داره و خوشگله البته منم خوشگل و جوونترم و خانواده ام از همسرم و کل فامیلش سرترن. 

اوایل عقدمون بعد از مهمونی ازم پرسید فلانی تو مهمونی بهت چی گفت؟در صورتیکه من با چند تا خانوم تو اون جمع حرف زدم براش مهم بود اون به من چی گفته!وقتی پرسیدم چرا میپرسی گفت هیچی همینطوری میخواستم بدونم شما در مورد چی حرف میزدین؟ همونجا حس بدی بهم دست داد احساس کردم اون خانم چیزی میدونه که همسرم نمیخواد من بفهمم مثلا آتویی چیزی ازش داره 

ی مدت هم تو گروه خانوادگی بلافاصله پشت سر چتای اون خانم میومد حرف میزد و نظر میداد مثلا اگه اون میگفت سلام بلافاصله میومد سلام میداد.با بقیه اینجوری نبود حتی با من.حالا نیایید بگید چه حساسی تو بخدا خیلی ضایع بود رفتارش و زیاده روی میکرد انگار مثلا رو گوشی خوابیده بود اون پیام بده بیاد جواب بده.

بعد یه شبایی با اونا میرفتیم پیاده روی همسرم وقتی حرف میزد انگار مخاطبش فقط اون خانوم بود فقط به اون نگاه میکرد و تعریف میکرد نه به من نگاه میکرد.

یه بار هم تو خیابون پارک کرده بودیم اون خانوم با ماشین از کوچه در اومد یهو همسرم ذوق زده شد دستشو بلند کرد و بلند داد زد سلااااام بعد با ماشین افتاد دنبال ماشینش بوق میزد :/

اینجا دیگه من طاقت نیاوردم و رفتاراشو به روش آوردم که گفت خجالت بکش و این حرفا چیه و از بعد اون خیلییییی مراعات میکنه ولی هر از گاهی من یاد رفتاراش میفتم اذیت میشم. (همسرم کلا خیلی آدم چشم پاکیه و با نامحرم خیلی حد و حدودا رو رعایت میکنه . برای همین از رفتارش با این شخص در عجبم)

نظر شما چیه؟

بنظرم مردا فقط به خواجه حافظ شیرازی نظر ندارن

اونم چون در قید حیات نیست😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو شوهر خودم قسم میخوردم آخرش گندش دراومد

اینو نمتونم قضاوت کنم

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

دلیل نمیشه که بهش نظر خاصی داشته باشه... مگه برای ما هم اینطور پیش نمیاد...از بین ۹ همسایه که داریم یه آقایی هست خیلی تر و تمیز و اتوکشیده و لفظ قلم هست... خب من براش احترام بیشتری قائلم. اما خب عاشقش که نیستم

بنظرم مردا فقط به خواجه حافظ شیرازی نظر ندارناونم چون در قید حیات نیست😂😂

من میگم فقط به سایه خودشون نطر ندارن 😅😅

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

چرا افتاد دنبال ماشین اون خانم و بوق زد   

یه کم دقت کنون اگه کاسه زیر نیم کاسه بود انقد جلوی تو حرفش نمی‌زد 

با زبون بی زبونی بگو خوشم نمیاد 

مثلاوقتی درموردش حرف زد اخم کن 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

همش میترسم تو گذشته اشون چیزی بوده باشه

آخه همسر من خیلی آزاد بوده 

و شوهر این خانم هم غیرت درست درمون نداره و خودش خیلی با همکارای زنش رفاقت داره (نمیدونم در چ حده) ولی زنش همیشه شاکیه با منم درد دل کرده حتی رمز گوشیشم نمیدونه زنش

دلیل نمیشه که بهش نظر خاصی داشته باشه... مگه برای ما هم اینطور پیش نمیاد...از بین ۹ همسایه که داریم ...

میگی احترام. وقتی میبینیش ذوق میکنی ؟با نگاه میخوریش؟ دست براش تکون میدی ؟ احترام تا نظر خاص فرق داره

عزیزم شاید به لحاظ انرژی جذابه برا همسرت ربطی به زیبایی و خانواده و غیره نداره..گمون نمیکنم چیز خاصی باشه،

ببین مثلاً گاهی وقتا یه سری آدما هستن نه زیبایی دارن نه تحصیلات نه موقعیت اجتماعی خاصی ولی دیگران به شدت براشون جذابه، دوست دارن هم کلامش بشن کنارشون یه حس آرامش میگیرن کاراش انجام میدم بدون هیچ چشم داشتی و...اینا از لحاظ انرژی لول بالاتری دارند 

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..