2777
2789
عنوان

به نظرتون همسرم حسی به این خانوم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 53 پست
همش میترسم تو گذشته اشون چیزی بوده باشهآخه همسر من خیلی آزاد بوده و شوهر این خانم هم غیرت درست درمون ...

از طرفی میگید خیلی آزاد بوده، از یه طرف دیگه میگید مذهبیه و چشم پاکه.

این خیلی آزاد بوده یعنی چی؟ یعنی قبلا با دخترای مختلفی بوده؟

خب اگه مقیده کنترل نفس داره و این از همه چی مهمتره دیگه شوهر من اینجوره بطور غیر مستقیم احادیث و ... ...

منم اونجا که بلند سلام داد و بوق زنان افتاد دنبالش 

تو خونه بهش گفتم حضرت علی به خانم های جوان سلام نمیکرده که به گناه نیفته بعد تو بلند میگی سلاااااام بعدم میفتی دنبالش؟دقیقا فازت چیه؟

حالا نمیدونم روایت درست یادم بود یا نه همچین چیزی رو شنیده بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طرفی میگید خیلی آزاد بوده، از یه طرف دیگه میگید مذهبیه و چشم پاکه.این خیلی آزاد بوده یعنی چی؟ یعن ...

بالاتر توضیح دادم که چون پدر و مادرش فوت شدن کسی بالا سرش نبوده آزاد بوده ولی مقیده چون از همون قدیم چهارچوب داشته برای خودش 

مثلا خونه مجردی داشتن با رفیقاش ولی دختر که میاوردن همسر من از اون خونه میزده بیرون میگه افتخارمه ک دست یکی از اون دخترا به دستم نخورده حتی یا میگه ی بار با دوستم از اتوبوس پیاده شدیم اون افتاد دنبال دو تا دختر گفتم راه منو تو از همین لحظه از هم جداست 

برادر های خودمم ده سال بیشتر میشناختنش و خودشون اومدن خواستگاریم کردن برای همسرم 

همه جوره هم امتحانش کرده بودن 

داداشم حتی بهش پیشنهاد زن صیغه ای داده بود و رد کرده بود 

جدای از اینا کلی آدم مامانم فرستاد تحقیق محل کارش و سربازیش و ... همه فقط تعریف کردن و گفتن آدم چشم پاکیه 

بالاتر توضیح دادم که چون پدر و مادرش فوت شدن کسی بالا سرش نبوده آزاد بوده ولی مقیده چون از همون قدیم ...

برخورد اون خانم با شوهرتون تو اینجور مواقع چجوری بوده؟

تا وقتی خانمی سیگنال مثبت نشون نده (یا لااقل سیگنال منفی نده)، مردی به خودش اجازه چنین حرکاتی رو نمیده.

برخورد اون خانم با شوهرتون تو اینجور مواقع چجوری بوده؟تا وقتی خانمی سیگنال مثبت نشون نده (یا لااقل س ...

معمولیه به نظرم.

مثلا اونجا که سلام کرد بلند اون بنده خدا فقط ی سر تکون داد و بعدم راه خودشو رفت.من چیزی ازش ندیدم دروغ چرا

شوهرش و زندگیشو دوست داره و براش تلاش میکنه.

رو شوهرش حساسه شوهرشم به چشم برادری واقعا خوش بر و روست.

یسوال این جور آدما حس ششم بالایی دارند درسته ؟؟مثلا خوابهای صادقه هم ممکنه ببینند ؟؟

از طریق شهود اره الهاماتی بهشون داده میشه یا از طریق رویای صادقه یا از بیرون نشونه هایی براشون میاد 

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
آخه این خانم خیلی انرژیش منفیه دائم خسته است چون همیشه سرکارههمش غر میزنه و از وضع زندگیش و مملکت و ...

خستگی جسمی متفاوت تره از این مسأله س که من میگم بلاخره آدم یه سری انتقادات داره نسبت به زندگی یا مملکتش..بهرحال اگر تمایل دارید تو هم از لحاظ جذابیت درونی یا همون مسأله انرژی لول بالاتری باشی که به چشم همسرت اطرافیانت پارتنرت یا هرچیز دیگه ای حتی محل کار به شدت روی دوره جذابیت درونی سوده هروی کار کن بعد متوجه میشی دلیل توجهات همسرت چی هست

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..