2777
2789
عنوان

به نظرتون همسرم حسی به این خانوم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 53 پست
همش میترسم تو گذشته اشون چیزی بوده باشهآخه همسر من خیلی آزاد بوده و شوهر این خانم هم غیرت درست درمون ...

هیچ وقت حرفای زنه رو پیش شوهرت تعریف نکن، ازت پرسید بگو حرفا زنونه بود

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
میگی احترام. وقتی میبینیش ذوق میکنی ؟با نگاه میخوریش؟ دست براش تکون میدی ؟ احترام تا نظر خاص فرق دار ...

نه. فقط بیشتر باهاش احوالپرسی میکنم. اما همسایه های دیگه یه سلام و بس... شاید چون خس میکنم آدم خوبیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شاید به لحاظ انرژی جذابه برا همسرت ربطی به زیبایی و خانواده و غیره نداره..گمون نمیکنم چیز خاصی ...

آخه این خانم خیلی انرژیش منفیه 

دائم خسته است چون همیشه سرکاره

همش غر میزنه و از وضع زندگیش و مملکت و همه چی خلاصه ناله میکنه ...

هیچ وقت حرفای زنه رو پیش شوهرت تعریف نکن، ازت پرسید بگو حرفا زنونه بود

رفت و آمدمون رو خیلی کم کردیم 

البته همسرم اینکارو کرد احساس میکنم چون منو دوست داره و اون رفتارها هم دست خودش نبوده ترسیده زندگیش به گند کشیده بشه

ببین دکتر هلاکویی میگفت دو نفر که از هم خوششون میاد برای هم فرکانس هایی میفرستن مثل امواج مغزی حتی اگه با هم حرف هم نزنن... منظورش دو‌نفر که کشش جنسی داشته باشن به هم.

البته حق میدم حساس بشی... زنها حس فوق قوی دارن

احتمالش نیست که با هم عقبه ای داشته باشن؟ مثلا ارتباطی بوده یا اینکه بهش پیشنهادی داده قبول نکرده؟ 

اگه نه احتمالا فقط کشش داره به سمتش تو رفتاراش مشخصه

Life is too short to not enjoy
ببین دکتر هلاکویی میگفت دو نفر که از هم خوششون میاد برای هم فرکانس هایی میفرستن مثل امواج مغزی حتی ا ...

منم احساس میکنم حسم خیلی قویه کلا 

تا الان چند بار مچ چند نفر از آشناها رو که بشون شک داشتم با کسی تو رابطه ان گرفتم.البته فقط برای اینکه مطمئن شم حسم درست بوده وگرنه کاری ب کارشون نداشتم ...

رفت و آمدمون رو خیلی کم کردیم البته همسرم اینکارو کرد احساس میکنم چون منو دوست داره و اون رفتارها هم ...

ان شاءالله  خدا خودش گرمی به زندگیت بده عزیزم

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
احتمالش نیست که با هم عقبه ای داشته باشن؟ مثلا ارتباطی بوده یا اینکه بهش پیشنهادی داده قبول نکرده؟ ا ...

من همون اول که پرسید چی میگفتین با هم به این موضوع شک کردم ولی آخه از کجا بفهمم؟و الان جز زحر دادن خودم به چه دردم میخوره؟

بعد اینکه همسرم به شدت آدم مقیدی هست و خب از اونجایی که این خانم متاهل بوده و همسر خواهرزادشه فکر نکنم جرئت کرده باشه ... 

ولی هب هممون میدونیم که کار دل آدم مذهبی و مقید و غیر مقید نمیشناسه ... :)

عزیزم شاید به لحاظ انرژی جذابه برا همسرت ربطی به زیبایی و خانواده و غیره نداره..گمون نمیکنم چیز خاصی ...

یسوال این جور آدما حس ششم بالایی دارند درسته ؟؟مثلا خوابهای صادقه هم ممکنه ببینند ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar